Skip to main content
Logo print

Ensto FLIP, tekniikkaa ja taitoa valaistukseen | Legrand Finland

Ensto FLIP, tekniikkaa ja taitoa valaistukseen

Tuoteuutiset 04/04/2023

Ensto Building Systems täydentää teollisuusvalaisinten valikoimaa tuomalla mallistoon täydellisen tekniikkataiturin Ensto FLIP -tuoteperheen. Ensto FLIP -perheen tekniset ominaisuudet ovat vailla vertaa tarjoten useita erilaisia valovirtapaketteja, korkean IP66-luokituksen sekä laajat käyttömahdollisuudet logistiikkakeskuksista varastoihin ja vaativienkin tuotantotilojen valaistustarpeisiin.


Ensto Building Systems täydentää teollisuusvalaisinten valikoimaa tuomalla mallistoon täydellisen tekniikkataiturin Ensto FLIP -tuoteperheen. Ensto FLIP -perheen tekniset ominaisuudet ovat vailla vertaa tarjoten useita erilaisia valovirtapaketteja, korkean IP66-luokituksen sekä laajat käyttömahdollisuudet logistiikkakeskuksista varastoihin ja vaativienkin tuotantotilojen valaistustarpeisiin. 

Monipuolinen valikoimallaan ja käyttökohteillaan

Ensto FLIP on vahva ​valaistusratkaisu ​monipuolisiin käyttökohteisiin asiakkaan tarpeen ja projektin mukaan. Ensto FLIP saa taidoillaan tekemisen näyttämään helpolta.  

- Valaisin on optimaalinen valaisemaan niin pysäköintitaloja ja logistiikkakeskuksia kuin varasto- ja taustatilojakin. Ensto FLIP soveltuu todella laajasti erilaisiin vaativiin teknisiin käyttökohteisiin, ja on laajasti räätälöitävissä projekteihin: tarjolla on niin valovirtapaketteja, ohjaustapoja, sensorointeja kuin liitoskaapeleitakin, kertoo Ensto Building Systemsin tuotepäällikkö Marko Tykkyläinen.

Kaikki on kiinni tekniikasta

Ensto FLIP on huikealta tekniikaltaan myös erittäin kilpailukykyinen. Valaisimen polykarbonaatista valmistettu runko ja kupu ovat saumattomasti samaa profiilia tarjoten erittäin kestävän vaihtoehdon projektiin ja kohteeseen opaalilla tai linssioptiikallaan. Tuoteperhe täydentyy myöhemmin myös kemikaaleja kestävällä toisella runkomateriaalilla. 

  • Optiikkavaihtoehdot opaali ja linssi
  • 1253 mm, 1533 mm, sensorimallit +70 mm

Nopeaa asennettavuutta ja huoltovapautta 

Läpijohdotettu Ensto FLIP on helppo ja nopea asentaa. Ensto-laatu varmistaa pitkän eliniän; valonlähde on kiinteä LED-moduuli, jonka elinikä on 100 000 h (L80). Valaisimen komponenttipaketti voidaan vaihtaa kerralla, joten luvassa on huoltovapautta vuosiksi eteenpäin. 

  • Kaapelinläpivienti; 5-nap kaapeli läpijohdotus M20, 7-nap kaapeli läpijohdotus M25.
  • Liitinvaihtoehtoja: pikaliitin Phoenix IPD, lisäksi valmiit liitoskaapelit räätälöitävissä valaisimeen.
  • Huohotin; paineen tasaus takaa korkean IP-luokituksen. 

Ensto FLIP on täynnä rohkeutta, voimaa ja kykyä. Ensto FLIP on ykkönen omassa lajissaan.