Skip to main content
Logo print

Tuotteemme | Legrand Finland

Tuotteemme

Generalisti tai spelialisti, paikallinen tai kansainvälinen. Suunnittelijat, asentajat, jakelijat ja loppukäyttäjät valitsevat päivittäin tuotteitamme ja ratkaisujamme, joita myydään yli 80 tuotemerkillä.


Legrand logo

Legrand


Legrand, maailman johtava asennuskalusteiden ja johtotiejärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa laajan valikoiman integroitavia ratkaisuja sovelluksiisi.

Ensto


Sähköistys-, valaistus- ja sähköauton lataustuotteita ja -ratkaisujamme myydään ja valmistetaan Ensto-brändillä. Panostamme yli 60 vuoden kokemuksella helppoon, turvalliseen ja kestävään elämiseen.

Bticino logo

Bticino


BTicino on tunnettu ja menestynyt tuotemerkki yli 60 maassa ympäri maailmaa. BTicinolla on useita tehtaita ja tuotantolaitoksia, joista suurimmat sijaitsevat Italiassa. BTicino on ollut osa Legrand-konsernia vuodesta 1989. 

Zucchini logo

Zucchini


Italialainen Zucchini on erikoistunut virtakiskojen ja muuntajien valmistukseen ja on ollut osa Legrand-konsernia jo vuodesta 2005. Autamme sinua löytämään integroitavia ratkaisuja, jotka pitävät huoltokustannukset matalina ja joiden logistinen koordinointi on mahdollisimman optimaalinen. Zucchini-tuotteet ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa.

Netatmo logo

Netatmo


Netatmo tunnetaan yksinkertaisista ja älykkäistä tuotteista, jotka tekevät kodista turvallisemman ja mukavamman. ”With Netatmo”-kumppaniohjelmamme kautta kehitämme älykkäitä ratkaisuja, jotka voidaan integroida kodin infrastruktuuriin. Netatmo, jonka tuotemerkistä tuli osa Legrandia vuonna 2018, on tehnyt Legrandista vahvan toimijan älykotimarkkinoilla.

Raritan

Raritan


Raritan tarjoaa energianhallinnan ratkaisut datakeskuksille ja palvelinkaapeille. Näihin kuuluvat älykkäät PDU:t, siirtokytkimet, kaapinohjaimet, sensorit, konsolipalvelimet ja KVM-over-IP-kytkimet. Raritanin palkitut laitteistoratkaisut ovat auttaneet yrityksiä parantamaan energiatehokkuuttaan, toimintavarmuuttaan ja tuottavuuttaan jo yli 76 maassa ja 60 000 yrityksessä.

Minkels logo

Minkels


Minkels on globaali korkealaatuisten datakeskusratkaisujen valmistaja ja toimittaja. Minkelin tuotteet tunnetaan niiden ainutlaatuisuudesta ja joustavuudesta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että uusimmat, moduulipohjaiset datakeskusratkaisumme vastaavat heidän alati muuttuviin ja yksilöllisiin liiketoiminnan tarpeisiinsa.