Acquia Support team testing Skip to main content
Logo print

Valtuutetut jälleenmyyjät | Legrand Finland

Sähköauton latausratkaisut alan ammattilaiselta helposti ja turvallisesti

Sertifioitu ja koulutettu yhteistyökumppanimme varmistaa, että latauslaitteesi asennetaan turvallisesti ja voit huoletta käyttää sitä aina tarvittaessa.


Enston sertifioima

Certified by Ensto -tunnuksen omaavat valtuutetut jälleenmyyjämme ovat tarkasti valikoituja sähköalan huippuammattilaisia, joiden myyjät ja asentajat ovat koulutettu ja sertifioitu taloyhtiöille sekä omakotitaloille suunnattuihin Enston sähköauton latausratkaisuihin. Valtuutetut jälleenmyyjät toimivat koko Suomen alueella.

Enston sähköauton latausratkaisujen valtuutettu jälleenmyyjä tarjoaa sähköauton latausratkaisut tarvekartoituksesta ja asennuksesta latausinfran laajentamiseen saakka eli on kumppanisi koko sähköauton latausratkaisun elinkaaren ajan. Sähköauton latausratkaisut siis saman katon alta avaimet käteen -periaatteella!

Oletko miettimässä latausratkaisua taloyhtiöön tai omakotitaloon? Ota yhteyttä valtuutettuihin jälleenmyyjiimme jo tänään ja kysy lisää!

Kotilataus

Sähköauton latausratkaisu omakotitaloon

Ensto One Home sopii kaikkien yleisimpien sähköautojen lataamiseen, sillä latausasemassa on mukana kiinteä 5 m kaapeli Type 2 -pistokkeella, jolle on pidike kätevästi valorenkaan keskellä. Latauslaitteen käyttöönotto vie vain hetken ja käyttövirtaa voi tarvittaessa säätää Ensto Charger Control -sovelluksella. Sovelluksella voi myös aloittaa ja lopettaa latauksen, kun tunnistautumista vaativa lataustapa on valittuna. Näillä kolmella yksinkertaisella askeleella saadaan helppo ja turvallinen Ensto One Home -latauslaiteratkaisu omakotitaloon:

  1. Latauspaikan ja sähköasennusten latausvalmiuksien katselmointi eli tarvekartoitus. 
  2. Latauslaitteen asennus ja mahdolliset lisäsähkötyöt.
  3. Latausaseman käyttöönotto: Ohjelmointi ja Ensto Charger Conrol -sovelluksen lataus asiakkaan puhelimeen ja käytön opastus.
Taloyhtiössä lataus

Älykäs sähköauton latausratkaisu taloyhtiölle

Valtuutettu jälleenmyyjä on luotettava ja ammattitaitoinen kumppanisi jokaisessa latausratkaisuun liittyvässä vaiheessa. Taloyhtiöiden latauslaitehankinnan ensimmäinen vaihe on tarvekartoitus, joka antaa taloyhtiölle valmiudet edetä latausratkaisua kohden. 

Alla olevia yhteisiä askeleita noudattaen pääsette etenemään valtuutetun jälleenmyyjän kanssa ja suunnittelemaan taloyhtiöönne sopivimman latausratkaisun:   

  1. taloyhtiön tarvekartoitus
  2. latauslatteiden valinta
  3. asennus
  4. laitteiden käyttöönotto koekäyttöineen ja käyttöönottomittauksineen sekä käytön opastus
  5. huolto
  6. latausinfran laajentaminen
05th July 2024/08July2024