Skip to main content
Logo print

Kerrostalot | Legrand Finland

Ratkaisut kerrostalon sähköistykseen

Ensto-kerrostalokonsepti on helppo ja edullinen tapa sähköistää kerrostalo. Konseptin erinomaisuus perustuu tarkoituksenmukaisiin tuotevalintoihin ja kilpailukykyiseen hintaan.


Kaksi ihmistä kerrostalon edessä

Helpotamme työtäsi projektin jokaisessa vaiheessa:

  • Materiaalit talokansioon helposti
  • Pidennetty projektitakuu
  • Kilpailukykyinen hinta - osta enemmän, säästä enemmän

Tutustu Ensto-tarjontaan alla tai lataa Ensto-ratkaisut kerrostalon sähköistykseen -esite!

Tutustu myös Ensto-suunnittelijan työkaluihin.


Osta enemmän – säästä enemmän

Tarjoamme sinulle valmiiksi mietityn Ensto-tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnan. Mitä enemmän tuotealueita, sitä enemmän säästät!

Materiaalit talokansiota varten

Kokoa talokansioon tarvittavat materiaalit helposti klikkaamalla sähkönumeroa!

Rakentamassa kestävämpää maailmaa

Etsimme jatkuvasti keinoja energiankulutuksemme vähentämiseksi ja toimintamme tehokkuuden parantamiseksi.


Sähkökeskukset

Sähkökeskukset

Ensto-sähkökeskukset ja IT-kotelot ovat tunnettuja helposta asennettavuudestaan ja selkeydestään sekä tyylikkäästä designistaan. Ensto-ratkaisut ovat luottovalinta kerrostalojen peruskorjauksiin ja linjasaneerauksiin, kun uusitaan sähkö- ja telekaapeleita uusien yleiskaapelointi- ja vikavirtamääräysten mukaisiksi.

Valaistus

Valaistus

Oikealla valaistusratkaisulla voit vähentää energiakustannuksiasi jopa 80 % vuodessa. Se on huomattava säästö. Kun yhdistät Ensto LED -valaisimet liiketunnistukseen perustuvaan ohjaukseen, saat kustannustehokkaimman valaistusratkaisun. Valaisimissamme on käytössä kaksi tekniikkaa: PIR (reagoi erilämpöisen kohteen liikkeeseen) ja tutka (reagoi kaikkeen liikkeeseen). Eri liiketunnistustekniikoita voidaan yhdistää kiinteistösi tarpeiden mukaan.

Asennuskalusteet

Asennuskalusteet

Asennuskalusteet ovat tärkeä osa toimivaa sähköistä talotekniikkaa ja olennainen tekijä asunnon arkkitehtuuria ja sisustusta. Niiden on kestettävä moitteetta jokapäiväistä käyttöä, mutta myös katseita vuodesta toiseen, sisustustyylien vaihtumisesta huolimatta. Nykyaikaisessa kodissa tarvitaan monin kerroin enemmän pistorasioita, katkaisimia, kytkimiä ja säätimiä kuin ennen.

Lämmitys

Lämmitys

Lämmin kylpyhuoneen lattia jalkojen alla on enemmän kuin vain lempeä hyvän aamun toivotus. Sähköinen lattialämmitys varmistaa, että kosteat tilat pysyvät kuivina, eivätkä rakenteet pääse homehtumaan. Tämä on asukkaan ja taloyhtiön yhteinen etu. Ensto-lämmitysjärjestelmien asennus kannattaa tehdä kerrostalon putkiremontin tai kylpyhuonesaneerauksen yhteydessä.

Sulanapito

Sulanapito

Kulkuväylien turvallisuus on pääosin taloyhtiön vastuulla. Räystäistä roikkuvat ja putoilevat jääpuikot sekä jäiset kulkuväylät vaarantavat jalankulkijoiden turvallisuuden. Lisäksi jäiden voimasta rikkoutuneet rännit ja putkistot aiheuttavat usein kalliiksi tulevia kosteusvaurioita talon rakenteissa. Sulanapito on välttämätöntä ennaltaehkäisevää kiinteistön kunnossapitoa.

Sähköauton lataus

Sähköauton lataus

Tyylikäs ja kestävä Ensto-latauslaite tekee latauksesta helppoa ja turvallista sekä takaa sähköisen ajokokemuksen! Ensto One sopii parhaiten taloyhtiöille kohteisiin, joissa käyttäjiä on useita. Ensto One yhdessä EV Managerin kanssa takaavat sujuvan käyttäjien hallinnan, käyttäjäkohtaisen kulutusraportoinnin ja kuormanhallinnan.

title
PLAY