Skip to main content
Logo print

Virtakiskot | Legrand Finland

Virtakiskot

Etsimme yhdessä älykkäitä tuoteratkaisuja, pidämme työnkeskeytyksistä johtuvat kustannukset mahdollisimman pieninä ja tarjoamme optimaalista logistista koordinaatiota. Helposti ja yksinkertaisesti asennettavat tuotteet sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Projektilähtöinen toimintatapamme sisältää laskennan, tekniikan, asennuksen, logistisen koordinoinnin tavarantoimittajiemme kanssa, laitosten sertifioinnin ja asiakaspalvelun. Näin minimoimme asennuskustannukset.


Virtakiskoasennus

Virtakiskon avulla tarjoat asiakkaillesi kokonaiskustannuksiltaan ylivoimaisen ratkaisun. Säästät aikaa asennusvaiheessa ja sähköinfrastruktuurin ylläpidosta tulee helpompaa.

  • Nopea asennus ilman kaapeleita.
  • Haarapisteet voidaan asentaa paikan päällä, mikä säästää paitsi aikaa myös rahaa
  • Suunnitteluvaiheessa hyödyntämämme 3D-teknologia pienentää mahdollisten virhekustannusten riskiä.

Virtakisko jakaa sähköä helpommin ja joustavammin kuin muut, pysyvämmät asennus- ja jakelumuodot. Kokoomakisko soveltuu erinomaisesti myös datakeskuksen sähkön jakeluun. Virtakiskojen käytöllä on monia etuja, kuten:

Virtakiskot
Website
B2B

Matalammat kustannukset
Vähemmän muutostyötä, mikä tarkoittaa, että asennuskustannukset ovat pienemmät ja että sinun ei tarvitse tehdä kalliita muutostöitä tai palkata sähköasentajaa.

Nopeampi asennus
Rakennusprojektit käynnistyvät nopeammin, ja sähköä voi lisätä, poistaa tai siirtää nopeasti ja helposti ilman keskeytyksiä.

Joustavuutta tulevaisuuteen
Tietyt plug-in-yksiköt voi liittää ja poistaa ilman, että sinun tarvitsee sulkea virrantuloa, eivätkä ne tarvitse huoltotoimenpiteitä. Niitä voidaan myös lisätä tai muokata nopeasti ja kustannustehokkaasti.

zucchini busbar
Website
B2B

Ympäristöystävällinen
Kokoomakiskot käyttävät vähemmän asennusmateriaalia ja pistorasioita voidaan käyttää uudelleen tai niitä voi siirtää. Zucchini-kiskot ovat ympäristöystävällisiä elinkaarensa päättyessä, sillä ne on helppo purkaa ja niiden puhtaat raaka-aineet on helppo erotella ja kierrättää.

Tilantarpeen optimointi
Virtakiskot ovat hyvin pienikokoisia ja niillä voi luoda kulmia, jolloin tilankäyttö on mahdollisimman optimaalinen.

Parannettu sähkömagneettinen yhteensopivuus
Zucchini-teräsvirtakiskot suojaavat hyvin sähkömagneettista säteilyä vastaan. Ne luovat niin ihmisille kuin sähkölaitteille turvallisemman ympäristön verrattuna suojaamattomiin jakelujärjestelmiin.