Skip to main content
Logo print

Virtakiskot | Legrand Finland

Zucchini Logo

Tutustu virtakiskoihimme

Helposti asennettavat tuotteemme mahdollistavat älykkäät ratkaisut, jotka minimoivat työnkeskeytyksistä johtuvat kustannukset. Projektilähtöinen toimintatapamme puolestaan minimoi asennuskustannukset. Me hoidamme laskennan, tekniikan, asennuksen, logistisen koordinoinnin tavarantoimittajiemme kanssa, laitosten sertifioinnin ja asiakaspalvelun.

Tuotekuva virtakiskosta.

Helppo asentaa, mukauttaa ja skaalata


Kiskovalikoimamme on yksi markkinoiden kattavimmista. Kolme sarjaamme täyttävät kaikki vaatimukset 25 ampeerista yli 6 300 ampeerin järjestelmiin.

 

Jostavat sekä kestävät virtakiskomme ovat helposti muutettavissa tilan käyttötarkoituksen mukaan. Ne ovat helposti asennettavia ja skaalattavia, jotta voit optimoida energianjakelun huippuunsa.

 

Virtakisko on kokonaiskustannuksiltaan ylivoimainen ratkaisu. Se säästää aikaa rakennusvaiheessa ja helpottaa sähköinfrastruktuurin ylläpitoa tulevaisuudessa. Kompaktikiskot soveltuvat erinomaisesti myös datakeskuksen sähkönjakeluun.

  • Nopea asennus ilman kaapeleita.
  • Haarapisteet voidaan asentaa paikan päällä, säästäen aikaa sekä rahaa.
  • Suunnitteluvaiheessa hyödyntämämme 3D-teknologia pienentää mahdollisten virhekustannusten riskiä.

Tuotekuva Lbplus-virtakiskosta.

LBPLUS

LBplus-valikoima täyttää kaikki valaistusta ja virtaa koskevat vaatimukset 63 ampeeriin asti. Kaksi erilaista profiilia varmistavat, että kohtaamme asennustarpeesi.

A-tyypin (LBA) ripustuskannattimien välinen etäisyys voi olla jopa kolme metriä ja B-tyypissä (LBB) etäisyys voi olla jopa seitsemän metriä.

LBplus data -kiskot yhdistettynä valaistusratkaisuihimme mahdollistavat automaattisen valaistuksen hallinnan.

Tuotekuva XCM-virtakiskosta.

XCM

XCM-sarja on vahva ja luotettava. Sitä on saatavilla alumiiniseosjohtimilla 160:stä 1 000 ampeeriin ja 99,9 prosenttisella elektrolyyttisellä kuparijohtimella 250:stä 1 000 ampeeriin. Liitäntäkoteloiden valikoima on 16-1 000 ampeeria ja niihin voidaan asentaa suojalaitteita.

XCM on ihanteellinen ratkaisu pystysuuntaisiin sovelluksiin, joissa ei tarvita virtakiskojen esto- tai lämpölaajenemiselementtejä.

tutoekuva XCP-HP -virtakiskosta.

XCP

XCP-sarja on erittäin kompakti. Alumiini- tai kuparijohtimilla varusteltuja virtakiskoja on saatavilla 630-6 300 ampeerin välillä ja niillä on IP55-luokitus. Myös IP65 on saatavilla. 

XCP-S tarjoaa kompaktimman ja kevyemmän ratkaisun yleisimpiin suorituskyvyn tarpeisiin. 

XCP-HP on energiansäästöteholtaan ja oikosulkukestävyydeltään korkeampi. Se on suunniteltu toimimaan 55 °C:n lämpötilassa, joten se on täydellinen ratkaisu raskaampiin sovelluksiin.

Tuotekuva RCP-virtakiskosta.

RCP

RCP-sarja tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja suojaa kriittisille infrastruktuureille äärimmäisissäkin sisä- ja ulkoympäristöissä. Sen pitkä käyttöikä takaa luotettavan suorituskyvyn kriittisissä infrastruktuureissa.

RCP-kiskoilla on IP68-luokitus. Epoksihartsiin upotetut alumiini- tai kuparijohtimet takaavat mekaanisen lujuuden ja sähköisen eristyksen.


Virtakiskot

Matalammat kustannukset
Vähemmän muutostyötä tarkoittaa pienempiä asennuskustannuksia. Sinun ei tarvitse tehdä kalliita muutostöitä tai palkata sähköasentajaa.

Nopeampi asennus
Rakennusprojektit käynnistyvät nopeammin, ja sähköä voi lisätä, poistaa tai siirtää nopeasti ja helposti ilman keskeytyksiä.

Joustavuutta tulevaisuuteen
Tietyt plug-in-yksiköt voidaan liittää ja poistaa ilman, että virrantuloa tarvitsee sulkea. Ne eivät tarvitse huoltotoimenpiteitä ja niitä voidaan muokata nopeasti sekä kustannustehokkaasti.

zucchini busbar

Ympäristöystävällinen ratkaisu
Kokoomakiskot käyttävät vähemmän asennusmateriaalia ja niiden pistorasiat ovat uudelleenkäytettäviä sekä siirreltäviä. Zucchini-kiskot ovat ympäristöystävällisiä myös elinkaarensa lopussa. Niiden purkaminen ja puhtaiden raaka-aineiden erotteleminen kierrätykseen on helppoa.

Tilantarpeen optimointi
Virtakiskot ovat hyvin pienikokoisia. Niillä voi luoda kulmia, jolloin tilankäyttö on mahdollisimman optimaalinen.

Parannettu sähkömagneettinen yhteensopivuus
Zucchini-virtakiskojen teräskuoret suojaavat sähkömagneettiselta säteilyltä. Ne luovat turvallisemman ympäristön niin ihmisille kuin sähkölaitteillekin suojaamattomiin jakelujärjestelmiin verrattuna.


Ota yhteyttä

Jari Hirvonen

UPS-varavoimajärjestelmät
Puh. 040 665 2850
jari.hirvonen@legrand.com

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com

kW-set Oy

Sertifioitu partneri,
kiskosillat

Puh. 020 741 5640
myynti@kwset.fi

Parnerilogo kW-set.

Sertifioidut partnerimme jakavat sitoumuksemme laatustandardeihin, ympäristövastuuseen ja huippuosaamiseen.

Tarkemmat hakutekijät
Tyhjennä kaikki
Tarkempi tuoteluokittelu