Skip to main content
Logo print

Keskusvalmistajalle | Legrand Finland

Keskusvalmistajalle

Tältä sivulta löydät valikoiman teollisuuskoteloitamme, komponenttejamme ja johdotustarvikkeitamme.

Henkilö työskentelee tabletilla tehasympäristössä, turvaliivi päällä.

Haluamme tehdä työstäsi helpompaa.

Laadukkaat tuotteemme ja laaja valikoimamme takaavat, että sinun ei tarvitse tinkiä ominaisuuksista, muotoilusta tai suorituskyvystä. Lisäksi saat kaiken yhdestä paikasta!

Suomessa suunniteltujen Ensto-tuotteiden lisäksi tarjoamme maailmanlaajuisen asiantuntijan Legrandin ratkaisuja.


Enston teollisuuskoteloita

TEOLLISUUSKOTELOT ENSTO CUBO JA ENSTO POLYBOX

Olemme erikoistuneet haastaviin ympäristöihin suunniteltuihin koteloratkaisuihin. Vakiotuotevalikoimaamme kuuluvat kestomuovi-, polyesteri- ja alumiinikotelot sekä lisävarusteet.

Koteloratkaisumme, joita käytetään monissa eri sovelluksissa, suojaavat elektroniikkalaitteita erilaisilta ulkoisilta vaaroilta, kuten pölyltä, vedeltä, kosteudelta, iskuilta ja ilkivallalta. Tehokkaan suojan ja korkean iskunkestävyyden ansiosta ratkaisumme kestävät vaativimpienkin teollisuudenalojen haastavia ympäristöjä.

Ensto liittimet kuormaytkimet ja varokepesät

ENSTO LIITTIMET, KUORMANKYTKIMET JA VAROKEPESÄT

Tarjoamme korkealaatuisia liittimiä, kuormankytkimiä ja varokepesiä, jotka on suunniteltu ja testattu erilaisiin sovelluksiin erilaisissa ympäristöissä.

Voit luottaa siihen, että komponenttimme täyttävät tiukat teollisuusstandardit ja varmistavat toimintojesi tehokkaan suorituskyvyn ja laadun.

Meillä on vankka kokemus OEM-valmistajille ja paneelilevyvalmistajille suunnatuista teollisuuskomponenteista.

Legrand-moduulikotelo.

MODUULIKOTELOT PLEXO³ JA PRACTIBOX S

Plexo-moduulikotelot ovat samaan aikaan sekä tilavia että kompakteja. Palonkestävästä polystyreenistä valmistetuissa koteloissa on runsaasti tilaa, jotta voit optimoida johdotuksen juuri haluamallasi tavalla. Plexo-kotelot on helppo ja nopea asentaa.

Lisävarusteiden avulla voit rakentaa täydellisen kotelon mihin tahansa projektiin. Practibox S -sarja sopii mihin tahansa kokoonpanoon, missä tahansa maassa, asennustavasta riippumatta. Practibox S -tuotteet ovat luonnollisesti kaikkien standardien mukaisia.

Legrand Atlantic-teräskotelo

ATLANTIC-TERÄSKOTELOT

Atlantic-teräskotelot soveltuvat sää- ja iskunkestävyytensä ansiosta kaikenlaisiin sovelluksiin. Polyesterimaalattu teräs antaa erinomaisen suojan kemikaaleja ja korroosiota vastaan. Polyuretaanitiiviste takaa säänkestävyyden.

Yksiovinen kotelo täyttää IP66-luokituksen ja kaksiovinen IP55-luokituksen. Atlantic-kotelot soveltuvat erinomaisesti kaupallisiin ja teollisiin sovelluksiin. Niitä on saatavana myös lasi-ikkunalla varustettuna. Kattava lisävarustevalikoima takaa, että Atlantic-teräskotelo sopii jokaiseen tarpeeseen.

Tuotekuva

OSMOZ-OHJAUSKOJEET

Osmozin valikoimaan kuuluu valmiiden sarjojen lisäksi 22 mm:n painikkeita, kytkimiä, merkkivaloja, koteloita ja kosketinelementtejä.

Painonappeja on saatavana valaistuksella tai ilman valaistusta, jousipalautuksella ja pohjaan jäävänä. Tuotteesta riippuen merkkivaloja on saatavana valkoisena, punaisena, vihreänä, keltaisena ja sinisenä.

Oszmozin kytkin- ja merkkivalikoima kestää myös kosteaa lämpöä IEC 60068-2-3:n ja IEC 60068-2-30:n mukaisesti. Koteloita on saatavana harmaana ja keltaisena.

Tuotekuva

JOHDOTUSTARVIKKEET

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi johdotustarvikkeet. Meillä on mustia ja valkoisia johdin- eli nippusiteitä tavanomaiseen käyttöön. Tarjoamme myös vahvoja UV-suojattuja johdinsiteitä vaativampiin olosuhteisiin.

Kattava johdinholkkien valikoimamme takaa, että sinun ei tarvitse tinkiä suunnittelusta. Hylsyjä on saatavana koossa 0,2-50 mm2, ja kutakin kokoa on saatavana eri värisenä. Tarjoamme myös johtomerkkejä, numeroita ja kirjaimia koossa 0,15-5 mm2.

Tarjoamme myös halogeenittomia kaapelikouruja ja PVC-kaapelikouruja.

Tuotekuva

MODUULIKOMPONENTIT

Legrandin TX³-mallisto koostuu sähkökeskuksissa käytettävistä modulaarisista komponenteista, kuten katkaisijoista ja vikavirtasuojakatkaisijoista. Katkaisijoita on saatavana 6 kA:n ja 10 kA:n katkaisukyvyllä.

TX³-mallistoa täydentää DX³-mallisto, joka koostuu pääkytkimistä ja vikavirtasuojakatkaisijoista. TX³-sarja on myös yhteensopiva DX³-sarjan lisävarusteiden kanssa.

Tuotekuva

PLEXO IP55 -JAKORASIAT

Polystyreenistä valmistetut Plexo IP55 -kotelot ja jakorasiat kestävät 25 astetta pakkasta ja 40 astetta pakkasta. Kalvotiivisteet ovat vaihdettavissa jokaisella sivulla.

Plexo IP55 -koteloita on saatavana jopa yhdeksässä eri koossa (65x65x40-360x270x124 mm). Kannen molemmilla puolilla on tilaa merkinnöille.

Tuotekuva

LEGRAND LIITTIMET

Legrand tarjoaa laajan valikoiman liittimiä erilaisiin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi suojaamattomia haaroitusliittimiä alustalla, PE/N-kiskoja kosketussuojalla ja Nybloc-jousiliittimiä.

Kosketussuojalla varustetuissa PE/N-kiskoissa on tukirakenne ja suojakansi. Niissä on 16/25 mm2 tulot ja 16 mm2 lähdöt. Jousiliittimillä varustetut PE-kiskot on suunniteltu suuremmille 6-25/35 mm2 ruuviliittimille ja 1,5-4 mm2 ruuviliittimille. Nybloc-jousiliittimet soveltuvat 2, 3, 5 ja 8 johtimelle sekä 0,75-2,5 mm2 johtimille.


Ota yhteyttä

Antti Lahti

Aluemyyntipäällikkö
Puh. 040 767 8294
antti.lahti@legrand.com

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com