Skip to main content
Logo print

Kotilataus | Legrand Finland

Kotimaiset sähköauton latausratkaisut omakotitaloihin ja taloyhtiöihin

Etsitkö luotettavaa ja älykästä latausratkaisua omakotitaloon tai taloyhtiöön? Kotimainen Ensto One -tuoteperhe tekee sähköauton lataamisesta helppoa, tehokasta ja turvallista kaikissa olosuhteissa, niin yksityiskäytössä kuin jaetussa lataamisessakin. Tutustu eri tehovaihtoehtoihin ja latureiden moniin älykkäisiin ominaisuuksiin. Sertifioidut kumppanimme varmistaa, että Ensto One täyttää lataustarpeet nyt ja tulevaisuudessa.


Kotilataus

Omakotitaloihin Ensto One Home

Omakotitalokäyttöön suunniteltu Ensto One Home nostaa sähköautosi tai hybridisi lataamisen uudelle mukavuustasolle. Entistä tehokkaampi ja älykkäämpi Ensto One Home mukautuu joustavasti käyttöösi myös pienemmällä sähköliittymällä ja rajoitetulla tehokapasiteetilla. Älykäs paikallinen kuormanhallinta pitää latauksen tehokkaana kaikissa tilanteissa; voit huoletta käyttää myös kotisi muita sähkölaitteita samanaikaisesti. Ajastuksella voit hyödyntää yösähköä tai pörssisähkön edullisimpia tunteja, ja Ensto Charger Control -sovelluksella muokata laturisi tehoja omasta älypuhelimesta. Kotimainen tuote on aina turvallisin ja huolettomin valinta!

Lataus taloyhtiössä

Ensto One jaettuun lataamiseen taloyhtiöissä

Taloyhtiöille ja jaettuun lataukseen ratkaisumme on helppo, älykäs ja turvallinen Ensto One erilaisin tehovaihtoehdoin. Taloyhtiölatauksessa latausasema voidaan varustaa pilvipohjaisella käyttöjärjestelmällä latureiden ja käyttäjien monitorointia sekä hallintaa varten. Ensto One on turvallinen alusta yhtiökohtaiseen lataukseen, vuosiksi eteenpäin. Vaihtoehtoja on kaksi, molemmat tyylikkäitä ja kestäviä latauslaitteita. Ensto One sopii parhaiten taloyhtiöille, joissa latauspisteen käyttäjiä on useita. Ensto Wallbox on modulaarinen ratkaisu kaksipaikkaiseen sähköauton lataukseen. Sen kompakti ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan päivittäiseen lataukseen.

Ensto One Home asennuskuva

Sähköauton latausratkaisut sertifioidulta kumppanilta

Latausaseman hankinta etenee ottamalla yhteyttä Enston sertifioimaan ja kouluttamaan yhteistyökumppaniin. Näin toimien varmistat, että latausasema vastaa kiinteistön ja sen käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kumppanimme hoitaa myös asennuksen turvallisesti ja niin, että kuormanhallinta takaa käyttöön tehokkaimman mahdollisen lataustehon.

Ensto One asennuskuva

Joustavuutta erilaisiin toteutustapoihin

Ammattilaisia ilahduttaa Ensto One -latausasemien asennuksen helppous, valmistajan tuki sekä ratkaisun joustavuus erilaisiin toteutustapoihin ja variaatioihin. Suunnittelua ja asennusta helpottaa valmistajan tarjoama tekninen tuki ja läheisyys. Suomessa valmistettua kotilaturia on helppo suositella kuluttajakäyttöön myös sähkö- ja paloturvallisuutensa puolesta. Tilaa omasi sertifioidulta yhteistyökumppaniltamme – myös asennettuna!

Kotilataamisen helppoutta ja huoletonta ajoa


Ensto One -tuoteperhe vastaa sähköautoilun ja kotilataamisen suosion kasvuun. Niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissäkin tarvitaan helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita latausratkaisuja. Laturin tulee myös kestää aikaa sekä vaihtelevia sääolosuhteita käyttöpaikasta riippumatta. Tältä pohjalta olemme kehittäneet ja valmistaneet Ensto-latausratkaisuja jo yli vuosikymmenen ajan. Olemme tiiviisti mukana sähköisen liikenteen kasvussa ja kestävän kehityksen mukaisten ratkaisujen käytön edistämisessä.