Skip to main content
Logo print

Kouluvalaistus | Legrand Finland

Ensto-valaistusratkaisut kouluympäristöön

Kouluympäristön valaistus vaikuttaa merkittävästi vireyteen, oppimiseen ja viihtyvyyteen. Hyvä valaistus on tasaista ja neutraalia. Se virkistää ja auttaa keskittymään eikä rasita silmiä.


Kokonaisratkaisun suunnittelu

Kolme nuorta kaupungilla

Ensto-valaisimet

Ensto-valaisinvalikoimasta löydät soveltuvat tuotteet kaikkiin kouluympäristön sisä- ja ulkotiloihin. Ensto- valaisimet ovat yhteensopivia eri asennus- ja kytkentätapoihin sekä ohjausjärjestelmiin.

EnstoNet tuotekuva

EnstoNet

EnstoNet-pistoliitinjärjestelmä nopeuttaa kaapelointi- ja asennustyötä sekä mahdollistaa valaistuksen erinomaisen muuntojoustavuuden ja nopean huollettavuuden.

Älykäs valaistus luokkahuoneessa

Älykäs valaistuksen ohjaus

Älykkäällä Ensto-valaistuksen ohjauksella mahdollistetaan optimaalinen energiankulutus sekä käyttäjäkeskeinen valaistus. Painikeohjaukseen voidaan yhdistää läsnäolo- ja päivänvalo-ohjaus.

Ihmisiä kirjastossa

Suunnittelijan tuki


Käytämme suunnittelupalvelussamme sisätyöpaikkojen valaistusstandardia (EN12464-1, 2021) ja myös sinä voit hyödyntää sitä veloituksetta suunnitteluprojektisi mukana. Standardi on hankittavissa myös mm. Suomen Standardoimisliitto ry:n verkkokaupasta.

Päiväkotikoulun käytävä

Moderni valaistus päiväkotikouluun


Lappeenrantalaisessa Pontuksen päiväkotikoulussa Ensto Diana Flat LED –moduulivalaisimet valaisevat työskentelytiloja ja käytäviä. Pontuksessa eri-ikäiset lapset opiskelevat avoimissa ja muunneltavissa työtiloissa. Lue lisää ratkaisustamme Pontuksessa!

Moderni kirjaston käytävä

Laadukkaat valaistusratkaisut kouluihin


Valikoimastamme löydät sopivat Ensto-valaisimet erilaisiin ympäristöihin, energiatehokkuus ja optiset ratkaisut huomioiden. Modernit, muunneltavat sisä- ja ulkotilat sekä vaihtelevat käyttötarpeet asettavat omat vaatimuksensa tehokkaalle valaistukselle. Autamme koko valaistusjärjestelmän suunnittelussa sekä sopivien tuotteiden valinnnassa.


Tarpeenmukaista valaistusta ja optimaalista energiatehokkuutta


Enston valaisinvalikoimasta löydät sopivat ratkaisut kaikkiin kouluympäristön tiloihin – sekä sisälle että ulos. Valaisimilla voidaan huomioida eri tilojen tarpeet, kuten häikäisynesto näyttö- ja tablettityöskentelyyn tarkoitetuissa tiloissa. 

Älykäs valaistuksen ohjaus mahdollistaa optimaalisen energiatehokkuuden ja tarpeenmukaisen valaistuksen. Helppokäyttöiset ja automatisoitavat Ensto-anturiohjeusratkaisut voidaan yhdistää painikeohjeukseen, jolloin valaistus palvelee eri käyttäjiä erinomaisesti.

Ajankohtaiset videot


Loisteputket sammuvat - Legrand Ratkaisee!

Ensto Lumo - Moderni, monipuolinen ja tyylikäs

Ensto Primus - Koulujen ja toimistojen yleisvalaisin