Skip to main content
Logo print

Ulkovalaistus | Legrand Finland

Kestävät ja laadukkaat Ensto-ulkovalaistusratkaisut

Ensto tarjoaa yhdessä Schréderin kanssa maailman suurimman tuotevalikoiman ulkovalaistukseen. Schréderin kattava tuotevalikoima on käytössäsi laajentaen Ensto-ulkovalaistustuotteiden portfolion niin tie-, katu-, taajama- ja puistovalaistuksen kuin urheilukenttä-, tunneli- ja korostusvalaistuksenkin. Erinomaisen laajasta Ensto-valaisinvalikoimasta löydät pitkäikäiset ratkaisut projektiisi. Tutustu ratkaisuihin yhdessä Legrandin valaistusasiantuntijan opastuksella.


Puistotie
Värillä valaistu rakennus
Parkkipaikan valaistus

Laajat ohjausmahdollisuudet

 • Valaisinkohtaiset yöajan himmennykset
 • Valaisinkohtainen Sirius BLE bluetooth-etäohjaus (Schréder & LG yhteistyössä)
 • ZD4i-standardin mukaiset Zhaga-liittimet
  - Langattomat ohjaukset
  - Sensoriratkaisut
 • NEMA 7PIN -liitin
 • Schréder Owlet IoT -etäohjausratkaisut
 • Philips CityTouch Ready -kumppani

Apua suunnitteluun ja toteutukseen

 • Valaistuslaskentaa ja takaisinmaksulaskelmia
 • Tuotetukea – valonjakotiedostot, esitteet, sertifikaatit
 • Rajattu valikoima myös VARASTOSSA
 • Valaisinten räätälöinti
 • Schréder Dialux Plug-in
  Voit ladata Schréderin Dialux Plug-Inin tästä.

VT1 / E18 moottoritie, Salo

Moottoritien valaisimien uusinta Ruoksmäen eritasoliittymän kohdalla. Vanhojen purkauslamppuvalaisinten vaihto energiatehokkaisiin AMPERA-valaisimiin ja samalla myös valaistustason parannus.

Tutustu tuotteisiin

VT4 / E75 valtatie, Äänekoski

Peruskorjatun ja uudelleen linjatun valtatie 4:n valaistuksen rakentaminen AMPERA-valaisimilla Äänekosken kohdalla. AMPERA-valaisimella saatiin aikaan energiatehokas, tasainen ja turvallinen valaistus.

Tutustu tuotteisiin

Piispankadun ympäristö, Turku

CITEA-valaisimilla toteutettu valaistuksen uusinta, jossa myös pylväät vaihdettiin. CITEA-valaisin valikoitui kohteeseen tyylikkään ja ajattoman designin sekä monipuolisten optiikka- ja valovirtavaihtoehtojen vuoksi.

Tutustu tuotteisiin

Äijälänranta, Jyväskylä

Vuoden 2014 asuntomessualueen valaisimet uusittiin TECEO-valaisimilla. TECEO valittiin sopivan muotokielen ja edullisen hinta-laatusuhteen vuoksi. Valaistus toteutettiin Jyväskylän kaupungin vaatimusten mukaisesti 3000K-värilämpötilalla.

Tutustu tuotteisiin

Lepola, Järvenpää

Lepolan alueen valaistusta on jo vuosien ajan rakennettu HESTIA-valaisimella. HESTIA on ollut erinomainen valinta Lepolan alueelle niin teknisesti kuin muotokielensä puolesta.

Tutustu tuotteisiin

Kauniainen

Kauniaisten valaisinvaihto syksyllä 2020 toteutettiin uudella Schréderin IZYLUM-mallilla. IZYLUM vastasi tilaajan vaatimuksiin teknisten ominaisuuksien ja erinomaisen energiatehokkuutensa ansiosta.

Tutustu tuotteisiin

Hämeenkadun valaistus, Lahti

Lahdessa uusittiin vanhat valaisimet energiatehokkaaseen LED-teknologiaan. CITEA valikoitui vaijerikiinnikkeen sekä optiikoidensa vuoksi. Kadulle saatiin rajaava valaistus, jossa valoa ei "karannut" rakennusten seinille ja ikkunoihin.

Tutustu tuotteisiin

Päiväkodin pihavalaistus, Pieksämäki

Pieksämäkeläisen uuden päiväkodin piha-alue valaistiin Ensto SAGA -valaisimella. Ensto SAGA -valaisimen erinomainen valontuotto sekä optiset ominaisuudet takaavat tasaisen ja riittävän valaistuksen lasten leikkialueille.

Tutustu Ensto-tuotteisiin

Käppärän hautausmaa, Pori

Porissa Käppärän hautausmaan valaistus laitettiin kokonaan uusiksi ja valaisimeksi valikoitui Ensto OPERA - valaisin ja pylvääksi Ensto SAGA -pylväs. Ensto OPERA -valaisin ja Ensto SAGA -pylväs muodostavat kohtuuhintaisen mutta viimeistellyn kokonaisuuden.

Tutustu Ensto-tuotteisiin

Laihalammen puisto, Mikkeli

Mikkelin Laihalammen puisto valaistiin ZELA-puistovalaisimilla. ZELA-valaisimen epäsuora valontuotto takaa tasaisen ja miellyttävän valaistuksen. Lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa lisättiin vielä valitsemalla värilämpötilaksi 3000K.

Tutustu tuotteisiin