Skip to main content
Logo print

Ulkovalaistus | Legrand Finland

Kestävät ja laadukkaat Ensto-ulkovalaistusratkaisut

Ensto ja Schréder tarjoavat yhdessä maailman suurimman valikoiman ulkovalaisimia. Löydät valikoimastamme varmasti erinomaiset ja pitkäikäiset ratkaisut projektiisi.


Suuren rakennuksen piha on hyvin valaistu pimeässä.

Laajat ohjausmahdollisuudet


 • Valaisinkohtaiset yöajan himmennykset
 • Valaisinkohtainen Sirius BLE bluetooth-etäohjaus (Schréder & LG yhteistyössä)
 • ZD4i-standardin mukaiset Zhaga-liittimet
  - Langattomat ohjaukset
  - Sensoriratkaisut
 • NEMA 7PIN -liitin
 • Schréder Owlet IoT -etäohjausratkaisut
 • Philips CityTouch Ready -kumppani
Pöydällä on pohjapiirros, josta nainen ottaa puhelimellaan kuvan.

Apua suunnitteluun ja toteutukseen


 • Valaistuslaskentaa ja takaisinmaksulaskelmia
 • Tuotetukea – valonjakotiedostot, esitteet, sertifikaatit
 • Rajattu valikoima myös VARASTOSSA
 • Valaisinten räätälöinti
 • Schréder Dialux Plug-in
  Voit ladata Schréderin Dialux Plug-Inin tästä.

VT1 / E18 moottoritie, Salo

Moottoritien valaisimet uusittiin Ruoksmäen eritasoliittymän kohdalla. Vanhat purkauslamppuvalaisimet vaihdettiin energiatehokkaisiin AMPERA-valaisimiin ja samalla valaistustasoa parannettiin.

Tutustu tuotteisiin

VT4 / E75 valtatie, Äänekoski

Peruskorjatun ja uudelleen linjatun valtatie 4:n valaistus rakennettiin AMPERA-valaisimilla Äänekosken kohdalla. AMPERA-valaisimella saatiin aikaan energiatehokas, tasainen ja turvallinen valaistus.

Tutustu tuotteisiin

Piispankadun ympäristö, Turku

CITEA-valaisimilla toteutettu valaistuksen uusinta, jossa myös pylväät vaihdettiin. CITEA-valaisin valikoitui kohteeseen tyylikkään ja ajattoman designin sekä monipuolisten optiikka- ja valovirtavaihtoehtojen vuoksi.

Tutustu tuotteisiin

Äijälänranta, Jyväskylä

Vuoden 2014 asuntomessualueen valaisimet uusittiin TECEO-valaisimilla. TECEO valittiin sopivan muotokielen ja edullisen hinta-laatusuhteen vuoksi. Valaistus toteutettiin Jyväskylän kaupungin vaatimusten mukaisesti 3000K-värilämpötilalla.

Tutustu tuotteisiin

Lepola, Järvenpää

Lepolan alueen valaistusta on jo vuosien ajan rakennettu HESTIA-valaisimella. HESTIA on ollut erinomainen valinta Lepolan alueelle niin teknisesti kuin muotokielensä puolesta.

Tutustu tuotteisiin

Kauniainen

Kauniaisten valaisinvaihto syksyllä 2020 toteutettiin uudella Schréderin IZYLUM-mallilla. IZYLUM vastasi tilaajan vaatimuksiin teknisten ominaisuuksien ja erinomaisen energiatehokkuutensa ansiosta.

Tutustu tuotteisiin

Hämeenkadun valaistus, Lahti

Lahdessa uusittiin vanhat valaisimet energiatehokkaaseen LED-teknologiaan. CITEA valikoitui vaijerikiinnikkeen sekä optiikoidensa vuoksi. Kadulle saatiin rajaava valaistus, jossa valoa ei "karannut" rakennusten seinille ja ikkunoihin.

Tutustu tuotteisiin

Päiväkodin pihavalaistus, Pieksämäki

Pieksämäkeläisen uuden päiväkodin piha-alue valaistiin Ensto SAGA -valaisimella. Ensto SAGA -valaisimen erinomainen valontuotto sekä optiset ominaisuudet takaavat tasaisen ja riittävän valaistuksen lasten leikkialueille.

Tutustu Ensto-tuotteisiin

Käppärän hautausmaa, Pori

Porissa Käppärän hautausmaan valaistus laitettiin kokonaan uusiksi ja valaisimeksi valikoitui Ensto OPERA - valaisin ja pylvääksi Ensto SAGA -pylväs. Ensto OPERA -valaisin ja Ensto SAGA -pylväs muodostavat kohtuuhintaisen mutta viimeistellyn kokonaisuuden.

Tutustu Ensto-tuotteisiin

Laihalammen puisto, Mikkeli

Mikkelin Laihalammen puisto valaistiin ZELA-puistovalaisimilla. ZELA-valaisimen epäsuora valontuotto takaa tasaisen ja miellyttävän valaistuksen. Lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa lisättiin vielä valitsemalla värilämpötilaksi 3000K.

Tutustu tuotteisiin

Ajatonta ja pitkäikäistä


Ulkovalaisimissamme yhdistyvät energiatehokkuus, turvallisuus ja tyylikkyys. Etsitpä ajatonta designia tai trendikkäitä muotoja, valikoimastamme löytyy sopivat ratkaisut. Valon voimakkuus, suuntaus ja lämpötila vaikuttavat turvallisuuden lisäksi myös viihtyvyyteen. Ratkaisumme varmistavat, että valoa on juuri siellä missä sitä tarvitaan.