Skip to main content
Logo print

Kiinteistön sähkönjakelu | Legrand Finland

Image showing the range of Legrand's products for power distribution.

Ratkaisut kiinteistön sähkönjakeluun

Meiltä saat nopeasti joustavat ja laadukkaat ratkaisut kiinteistön sähkönjakeluun. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman virtakiskoja, kuivamuuntajat nopealla toimituksella ja UPS-laitteet valmiina käyttöönotettavaksi huoltopalveluineen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme parhaan ratkaisun löytämiseksi!


Meiltä saat luotettavuutta jokaipäiväiseen käyttöön, säästöjä tuovaa energiatehokkuutta ja joustavuutta tulevaisuuden tarpeisiin!

Rajallisten resurssien maailmassa meidän kaikkien tulee huomioida valintojemme seuraukset. Siksi vihreä johtaminen ja kestävä toimitusketju ovat osa meidän yhteiskuntavastuutamme.

Olemme sitoutuneet lisäämään laitteidemme kestävyyttä koko elinkaaren aikana, vähentämään talous- ja tuotantoprosessiemme ympäristövaikutuksia, sekä muuttamaan jätteeksi määritellyt tuotteet uusiksi resursseiksi. Suunnittelu- ja hankintaprosessimme keskittyvät tutkimukseen sekä kiertotalouden innovatiivisten materiaalien ja vaihtoehtoisten raaka-aineiden käyttöön.


Tuotekuva Green TH.E -kuivamuuntajasta.

Cast resin -kuivamuuntajamme


Suunnittelemme ja valmistamme erittäin laadukkaita HV/LV-kuivamuuntajia, jotka ovat luotettavin ratkaisu useisiin sovelluksiin tasasuuntaajista tuulivoimaan ja moneen muuhun aina 36 kV:iin asti.

Jokainen kuivamuuntajamme testataan ennen asiakkaalle lähettämistä. Ne ovat turvallisempia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia kuin saman teholuokan öljykäyttöiset muuntajat. E3-C2-F1-luokitellut cast resin –kuivamuuntajamme tarjoavat ainutlaatuista suorituskykyä vaikeimmissakin olosuhteissa (IEC 60076-11). 

Green T.HE:n osittaispurkaus on aina alle 5 pC. Se on huomattavasti parempi kuin standardissa vaaditaan ja johtaa siihen, että se kestää paremmin rasitusta ja sen käyttöikä on pidempi. Green T.HE on kevyt ja pienikokoinen. Sen uusi magneettiydin mahdollistaa mukauttamisen kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Laajasta valikoimastamme löytyy kuivamuuntajia 160 kVA:n ja 20 MVA:n väliltä.


Tuotekuva XCP-S - XTRA COMPACT -virtaksikosta.

Virtakiskomme


Valjasta tehokkaan ja joustavan sähkönjakelun voima innovatiivisilla kisko- ja väyläratkaisuillamme! Zucchinin kiskovalikoima on yksi markkinoiden kattavimmista ja se ulottuu 25 A:sta 6 300 A:n suurtehojärjestelmiin. 

Tilaa säästävät ratkaisumme takaavat luotettavan ja helposti mukautettavan virransyötön erilaisiin sovelluksiin. Ne ovat helposti asennettavia ja skaalattavia, jotta voit optimoida energianjakelun huippuunsa.

Alhaisen palokuorman ansiosta XCP-sarja on paloturvallinen IEC 60331-1 -standardin mukaisesti.

Tuotekuva TS-virtakiskosta.

TS

Kaapelivaunujärjestelmäämme (Trolley System, TS) käytetään liikkuvien laitteiden kuten nostureiden, ajomoottoreiden tai kokoonpanolinjojen toimittamiseen. Virransyöttövaunu voidaan liu’uttaa kiskon sisään kiskon alaosassa olevan uran avulla. 

TS:n sähköinen ja mekaaninen lujuus on suuri. Se on nopea asentaa ja sitä on saatavilla myös IP20-luokituksella. TS-järjestelmä soveltuu niin suorille kuin kaarevillekin osuuksille, kunhan reitti muuttuu vain vaakasuunnassa.

Tuotekuva Lbplus-virtakiskosta.

LBPLUS

LBplus-valikoima täyttää kaikki valaistusta ja virtaa koskevat vaatimukset 63 ampeeriin asti. Kaksi erilaista profiilia varmistavat, että kohtaamme asennustarpeesi.

A-tyypin (LBA) ripustuskannattimien välinen etäisyys voi olla jopa kolme metriä ja B-tyypissä (LBB) etäisyys voi olla jopa seitsemän metriä.

LBplus data -kiskot yhdistettynä valaistusratkaisuihimme mahdollistavat automaattisen valaistuksen hallinnan.

Tuotekuva MR-virtakiskosta.

MR

Medium Rating (MR) -sarja on vahva ja luotettava. Sitä on saatavilla alumiiniseosjohtimilla 160:stä 1 000 ampeeriin ja 99,9 prosenttisella elektrolyyttisellä kuparijohtimella 250:stä 1 000 ampeeriin. Liitäntäkoteloiden valikoima on 16-1 000 ampeeria ja niihin voidaan asentaa suojalaitteita.

MR on ihanteellinen ratkaisu pystysuuntaisiin sovelluksiin, joissa ei tarvita virtakiskojen esto- tai lämpölaajenemiselementtejä.


Tuotekuva Keor T EVO -UPS-laitteesta.

UPS-laitteemme


Meiltä saat UPS-laitteet asennettuina, valmiina käyttöönotettavaksi ja huoltopalveluineen. Tarjoamme keskeytymätöntä virransyöttöä sekä yksi- että kolmivaiheisena. Optimoimme tehovaiheiden mitoituksen ja testaamme jokaisen yksikön perusteellisesti, jotta laitteidemme luotettavuus on erinomaista. 

Innovatiivinen latausjärjestelmämme pidentää akkujemme käyttöikää jopa 50 prosenttia. Huipputeknologia takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden ja siksi me tyydymme vain parhaaseen.

Tuotekuva Keor Multiplug -UPS-laitteesta

Yksivaiheiset

Kompakti, helppo asentaa ja konfiguroida. Yksivaiheiset varavoimajärjestelmämme tarjoavat täydellisen ja luotettavan suojan laitteistolle, erinomaisen hinta-laatusuhteen ja takaavat kestävän investoinnin.

Tuotekuva Keor HP -UPS-laitteesta.

Kolmivaiheiset

Kolmivaiheisten UPS-laitteidemme muuntajaton tekniikka takaa laadukkaan energiantuotannon jopa 96 prosentin hyötysuhteella. Online-kaksoismuunnos ja DSP-mikroprosessorit takaavat kaikkien mittausten sekä tehokertoimen korjauksen (PFC) tarkan ja jatkuvan hallinnan.


Ota yhteyttä

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com

Jari Hirvonen

UPS-varavoimajärjestelmät
Puh. 040 665 2850
jari.hirvonen@legrand.com

kW-set Oy

Sertifioitu partneri,
kiskosillat

Puh. 020 741 5640
myynti@kwset.fi

Partner logo of kW-set, certified by Legrand.

Sertifioidut partnerimme jakavat sitoumuksemme laatustandardeihin, ympäristövastuuseen ja huippuosaamiseen.