Acquia Support team testing Skip to main content
Logo print

Kiinteistön sähkönjakelu | Legrand Finland

Image showing the range of Legrand's products for power distribution.

Ratkaisut kiinteistön sähkönjakeluun

Meiltä saat nopeasti joustavat ja laadukkaat ratkaisut kiinteistön sähkönjakeluun. Tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman virtakiskoja, kuivamuuntajat nopealla toimituksella ja UPS-laitteet valmiina käyttöönotettavaksi huoltopalveluineen. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme parhaan ratkaisun löytämiseksi!


Meiltä saat luotettavuutta jokaipäiväiseen käyttöön, säästöjä tuovaa energiatehokkuutta ja joustavuutta tulevaisuuden tarpeisiin!

Rajallisten resurssien maailmassa meidän kaikkien tulee huomioida valintojemme seuraukset. Siksi vihreä johtaminen ja kestävä toimitusketju ovat osa meidän yhteiskuntavastuutamme.

Olemme sitoutuneet lisäämään laitteidemme kestävyyttä koko elinkaaren aikana, vähentämään talous- ja tuotantoprosessiemme ympäristövaikutuksia, sekä muuttamaan jätteeksi määritellyt tuotteet uusiksi resursseiksi. Suunnittelu- ja hankintaprosessimme keskittyvät tutkimukseen sekä kiertotalouden innovatiivisten materiaalien ja vaihtoehtoisten raaka-aineiden käyttöön.


Tuotekuva Green TH.E -kuivamuuntajasta.

Cast resin -kuivamuuntajamme


Suunnittelemme ja valmistamme erittäin laadukkaita HV/LV-kuivamuuntajia, jotka ovat luotettavin ratkaisu useisiin sovelluksiin tasasuuntaajista tuulivoimaan ja moneen muuhun aina 36 kV:iin asti.

Jokainen kuivamuuntajamme testataan ennen asiakkaalle lähettämistä. Ne ovat turvallisempia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia kuin saman teholuokan öljykäyttöiset muuntajat. E3-C2-F1-luokitellut cast resin –kuivamuuntajamme tarjoavat ainutlaatuista suorituskykyä vaikeimmissakin olosuhteissa (IEC 60076-11). 

Green T.HE:n osittaispurkaus on korkeintaan 10 pC. Se kestää paremmin rasitusta ja sen käyttöikä on pidempi. Green T.HE on kevyt ja pienikokoinen. Sen uusi magneettiydin mahdollistaa mukauttamisen kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Laajasta valikoimastamme löytyy kuivamuuntajia 160 kVA:n ja 20 MVA:n väliltä.


Tuotekuva XCP-S - XTRA COMPACT -virtaksikosta.

Virtakiskomme


Valjasta tehokkaan ja joustavan sähkönjakelun voima innovatiivisilla kisko- ja väyläratkaisuillamme! Zucchinin kiskovalikoima on yksi markkinoiden kattavimmista ja se ulottuu 25 A:sta 6 300 A:n suurtehojärjestelmiin. 

Tilaa säästävät ratkaisumme takaavat luotettavan ja helposti mukautettavan virransyötön erilaisiin sovelluksiin. Ne ovat helposti asennettavia ja skaalattavia, jotta voit optimoida energianjakelun huippuunsa.

Alhaisen palokuorman ansiosta XCP-sarja on paloturvallinen IEC 60331-1 -standardin mukaisesti.

Tuotekuva Lbplus-virtakiskosta.

LBPLUS

LBplus-valikoima täyttää kaikki valaistusta ja virtaa koskevat vaatimukset 63 ampeeriin asti. Kaksi erilaista profiilia varmistavat, että kohtaamme asennustarpeesi.

A-tyypin (LBA) ripustuskannattimien välinen etäisyys voi olla jopa kolme metriä ja B-tyypissä (LBB) etäisyys voi olla jopa seitsemän metriä.

LBplus data -kiskot yhdistettynä valaistusratkaisuihimme mahdollistavat automaattisen valaistuksen hallinnan.

Tuotekuva XCM-virtakiskosta.

XCM

XCM-sarja on vahva ja luotettava. Sitä on saatavilla alumiiniseosjohtimilla 160:stä 1 000 ampeeriin ja 99,9 prosenttisella elektrolyyttisellä kuparijohtimella 250:stä 1 000 ampeeriin. Liitäntäkoteloiden valikoima on 16-1 000 ampeeria ja niihin voidaan asentaa suojalaitteita.

XCM on ihanteellinen ratkaisu pystysuuntaisiin sovelluksiin, joissa ei tarvita virtakiskojen esto- tai lämpölaajenemiselementtejä.

tutoekuva XCP-HP -virtakiskosta.

XCP

XCP-sarja on erittäin kompakti. Alumiini- tai kuparijohtimilla varusteltuja virtakiskoja on saatavilla 630-6 300 ampeerin välillä ja niillä on IP55-luokitus. Myös IP65 on saatavilla. 

XCP-S tarjoaa kompaktimman ja kevyemmän ratkaisun yleisimpiin suorituskyvyn tarpeisiin. 

XCP-HP on energiansäästöteholtaan ja oikosulkukestävyydeltään korkeampi. Se on suunniteltu toimimaan 55 °C:n lämpötilassa, joten se on täydellinen ratkaisu raskaampiin sovelluksiin. 

Tuotekuva RCP-virtakiskosta.

RCP

RCP-sarja tarjoaa poikkeuksellista kestävyyttä ja suojaa kriittisille infrastruktuureille äärimmäisissäkin sisä- ja ulkoympäristöissä. Sen pitkä käyttöikä takaa luotettavan suorituskyvyn kriittisissä infrastruktuureissa.

RCP-kiskoilla on IP68-luokitus. Epoksihartsiin upotetut alumiini- tai kuparijohtimet takaavat mekaanisen lujuuden ja sähköisen eristyksen.


Tuotekuva Keor MOD -UPS-laitteesta.

UPS-laitteemme


Meiltä saat UPS-laitteet asennettuina, käyttöönotettuina ja huoltopalveluineen. Tarjoamme keskeytymätöntä virransyöttöä sekä yksi- että kolmivaiheisena. Optimoimme tehomitoituksen ja testaamme jokaisen yksikön perusteellisesti, jotta laitteidemme luotettavuus on erinomaista. 

Innovatiivinen latausjärjestelmämme pidentää akkujemme käyttöikää jopa 50 prosenttia. Huipputeknologia takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden ja siksi me tyydymme vain parhaaseen.

Tuotekuva Keor SPE Tower UPS-laitteesta.

Yksivaiheiset

Kompakti, helppo asentaa ja konfiguroida. Yksivaiheiset varavoimajärjestelmämme tarjoavat täydellisen ja luotettavan suojan laitteistolle, erinomaisen hinta-laatusuhteen ja takaavat kestävän investoinnin.

Tuotekuva Keor Mod -UPS-laitteesta.

Kolmivaiheiset

Kolmivaiheisten UPS-laitteidemme muuntajaton tekniikka takaa laadukkaan energiantuotannon jopa 96 prosentin hyötysuhteella. Myös perinteinen muuntajamalli on saatavilla. Online-kaksoismuunnos ja DSP-mikroprosessorit takaavat kaikkien mittausten sekä tehokertoimen korjauksen (PFC) tarkan ja jatkuvan hallinnan.


Ota yhteyttä

Jari Hirvonen

UPS-varavoimajärjestelmät
Puh. 040 665 2850
jari.hirvonen@legrand.com

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com

kW-set Oy

Sertifioitu partneri,
kiskosillat
Puh. 020 741 5640
myynti@kwset.fi

Caverion Suomi Oy

Sertifioitu partneri,
UPS
Puh. 010 4071
Yhteydenottolomake

Partner logo of kW-set, certified by Legrand.

 

 

Varavoimaan erikoistunut kW-set tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja avaimet käteen -palveluna.

Partner logo of Caverion, certified by Legrand.

 

 

Caverion suunnittelee, asentaa, huoltaa ja pitää kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät kunnossa.

05th July 2024/08July2024