Skip to main content
Logo print

Älyvalaistus | Legrand Finland

Älykäs ja ihmiskeskeinen valaistus

Rakentamisessa ja saneerauksessa kiinnitetään erityisesti huomiota paitsi kustannusten hallintaan, myös tilojen muunneltavuuteen. Hyvinvoinnista sekä vireystilasta huolehtiminen otetaan yhä vakavammin ja molempiin voidaan vaikuttaa valaistuksella.


Muuttuva valaistus piirros

LED-tekniikka mukautuu erilaisiin tarpeisiin


Valaistuksen täytyy olla mukautettavissa ilman, että kaapelointiin tai tilarakenteisiin joudutaan tekemään raskaita muutoksia. Kun tilojen käyttäjät vaihtuvat ja tarpeet muuttuvat, älykkään ja ihmiskeskeisen valaistuksen merkitys on suuri. 

LED-valaistustekniikalla voidaan lähes rajoituksetta säätää valaistuksen määrää, laatua, väriä ja ajastusta. Helppo säädettävyys on nopeampaa ja siten myös edullisempaa. 

Älykäs valaistus

Älyvalaistus säästää aikaa ja sähköä


Konkreettisin älyvalaistuksen tuottama hyöty on sähköenergian kulutuksessa tehtävä säästö. Anturiohjaus läsnäolon ja päivänvalon perusteella takaa, että valaistus on automaattista sekä aina tarpeen mukaista. 

Älyvalaisimen anturia voidaan hyödyntää muunkin kiinteistöautomaation tarpeisiin. Valaisimen läsnäolotietoa voidaan siis hyödyntää esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmän ohjauksessa.

Nainen käyttää älyvalaistusta

Yhdistämme ihmislähtöisyyden, kestävyyden ja energiatehokkuuden


Suunnittelemme älyvalaistusjärjestelmämme muuntokykyisiksi, kestäviksi ja energiatehokkaiksi tavalla, joka vastaa käyttäjien tarpeisiin. Ihmislähtöisyys on älyvalaistuksen tärkein elementti, joten toimivassa ratkaisussa yhdistyvät nämä kaikki ominaisuudet. 

Meidän ratkaisuillamme onnistut varmasti! 

Mies käytävällä

Asiantuntijamme auttavat sulavassa siirtymässä


Älyvalaistuksen suunnittelussa ammattilaisen tuki säästää paljon päänvaivaa. Onko paras ohjausratkaisu digitaalinen, langaton vai väyläohjaus? Valitaanko DALI vai KNX vai sittenkin Bluetooth, Zigbee vai WiFi? MESH-verkot, itseoppivuus, mobiilisovellukset, datankeruu ja integraatiot täytyy huomioida, mutta mistä aloittaa? 

Ei hätää – asiantuntijamme ovat sinun apunasi!


Tulevaisuudenkestävä ratkaisu syntyy yhteistyöllä


Teemme yhteistyötä suurimpien valaistuskomponenttien ja -järjestelmien ammattilaisten kanssa, koska osaamisemme tukevat toisiaan. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Helvar, Tridonic, Casambi ja Philips. 

Meiltä saat tuen ja osaamisen tulevaisuudenkestävään suunnitteluun, oli kohteesi millainen tahansa! Hallitsemme sisä- ja ulkovalaistukset pieniin ja suuriin kohteisiin.

Ajankohtaiset videot


Loisteputket sammuvat - Legrand Ratkaisee!

Ensto Lumo - Moderni, monipuolinen ja tyylikäs

Ensto Primus - Koulujen ja toimistojen yleisvalaisin