Skip to main content
Logo print

Toimistovalaistus | Legrand Finland

Edistyksellisiä Ensto-toimistovalaistusratkaisuja

Toimistot paitsi palvelevat keskinäistä vuorovaikutusta, myös vahvistavat mielikuvaa yrityksestä ja sen toimintakulttuurista. Valaistukselta tarvitaan joustavuutta, kun käyttäjät tai tilajärjestelyt muuttuvat.


Suunnittelijat työssään

Hyvä valaistus mukautuu kohteeseensa


Moderneissa toimistoissa yhdistellään erilaisia vuorovaikutustiloja, jotka muuttuvat tarpeen mukaan. Tarvitaan isompia ja pienempiä työhuoneita, neuvotteluhuoneita ja ryhmätyötiloja, rauhallisia tiloja ja yksityisyyttä. 

Hybridityöskentely on tullut jäädäkseen, jolloin tarvittavat toimistoneliöt vähenevät. Samalla toimistoilta vaaditaan enemmän.

Suunnittelijan piirrokset

Älykäs teknologia takaa onnistumisen


Valaistussuunnittelussa tulee huomioida energiatehokkuuden lisäksi myös muuntojoustavuus ja käyttäjien erilaisuus. Toimistovalaistuksen suunnittelun kehys on annettu sisätyöpaikkojen valaistusstandardissa (EN 12464-1), joka on päivitetty vuonna 2021. Siinä suositellaan, että valaistus suunnitellaan kunkin tilan ja työtehtävien mukaan. Lisäksi valaistuksen tulisi olla säädettävissä.

Älykäs tunnistinteknologia, joka integroidaan moderneihin LED-valaisimiin, takaa onnistumisen.

Yrityksen kokous

Kustannustehokkuutta käyttöajasta


Ratkaisuvalintoja ohjaa hankinnoissa kustannustehokkuus. Valaistus on pitkäikäinen investointi, jonka käyttöaste määrittelee, kuinka suuri elinkaarikustannus lopulta on. Siksi Enston älykkäät valaistusjärjestelmät säästävät käytönaikaisia energia- ja ylläpitokustannuksia.

Kahdenkeskinen palaveri

Paikallisena tunnemme tarpeesi


Tunnemme suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden tarpeet, koska olemme paikallinen osaaja pitkällä kokemuksella. Niin aluemyyntimme kuin tuotekehitysyksikkömmekin palvelevat sinua mielellään pienten ja suurten toimistojen valaistusprojekteissa.


Muita valaisimiemme sovelluskohteita

Vastaanotto

Aula- ja vastaanottotilat

Valaistuksella voidaan kiinnittää huomio avainalueille sekä korostaa brändi-ilmettä. Voimme myös räätälöidä Ensto-valaisinmalliston vakiovalaisimista katseenvangitsijoita!

Hissiaula

Julkiset tilat

Tarjoamme laajan ja kustannustehokkaan valikoiman Ensto-valaisimia ja käyttäjäystävällisiä Ensto-ohjausratkaisuja eri tarpeita ja eri käyttäjiä varten.

Kirjasto

Kirjastot

Tekstin erottaminen edellyttää valaistuksen kiiltokuvastumisen ja häikäisyn välttämistä sekä sopivia kontrasteja, mikä onnistuu hyvillä optiikkavalinnoilla ja valaistussuunnitteluilla.

Terveydenhuollon tila

Terveydenhuollon tilat

Tiedämme, että terveydenhuoltotilojen valaistukselta vaaditaan joustavuutta. Siksi Ensto-valaisinratkaisuissa on laaja valikoima käyttäjäystävällisiä ohjausratkaisuja.

Päiväkoti

Päiväkodit ja koulut

Valikoimastamme löytyy sopivat Ensto-valaisinratkaisut sisä- ja ulkotilojen valaistukseen. Optisesti hyvät ratkaisumme ja älykäs ohjaus luovat häikäisemättömän, tarpeenmukaisen ja turvallisen valaistuksen.

Vanhainkoti

Vanhainkodit

Vanhainkotien valaistuksen täytyy olla miellyttävä ja turvallinen. Ensto-ratkaisumme edistävät myös asukkaiden unirytmiä, vireystilaa sekä yleistä hyvinvointia.


Energiatehokasta ja älykästä


Energiatehokkuuden, mukavuuden ja trendikkyyden tavoittelun myötä valaistuksen ohjauksen rooli on korostunut myös toimistovalaisimissa. Enston tuotteilla voimme yhdistää parhaan mahdollisen energiatehokkuuden älykkääseen ohjaustekniikkaan. Samalla voimme kerätä kiinteistödataa integroitujen antureiden avulla. 

Tunnemme suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja loppuasiakkaiden tarpeet ja vaatimukset. Enston valaistusratkaisuissa on laaja valikoima, mutta lisäksi ne ovat sekä tekniikaltaan että muotoilultaan korkeatasoisia.

Ajankohtaiset videot


Loisteputket sammuvat - Legrand Ratkaisee!

Ensto Lumo - Moderni, monipuolinen ja tyylikäs

Ensto Primus - Koulujen ja toimistojen yleisvalaisin