Skip to main content
Logo print

Arvot | Legrand Finland

Meidän arvomme

Tavoitteenamme on parantaa elämänlaatua. Se tapahtuu muuttamalla tiloja, joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme. Sähköiset, digitaaliset ja älykkäät ratkaisumme ovat yksinkertaisia, innovatiivisia ja kestäviä.


Arvomme ja tarkoituksemme kytkeytyvät toisiinsa erottamattomasti. Ne ohjaavat meitä päivästä toiseen. Tarkoituksenamme on parantaa elämänlaatua muokkaamalla tuloja, joissa asumme, työskentelemme ja tapaamme toisiamme. Ratkaisumme ovat yksinkertaisia, innovatiivisia ja kestäviä.
 

Tarkoituksemme perustuu viiteen meitä yhdistävään arvoon, jotka ovat kaiken toimintamme ja päätöksentekomme ytimessä.


Nainen valvoo toimintaa tehtaalla.

Rakennamme tulevaisuutta


Rakennamme tulevaisuutta kehittämällä kiinteistöihin innovatiivisia, kestäviä, ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja.

Luomme huomisen ratkaisuja jo tänään ja pidämme vastuullisuuden kasvumme ytimessä.

 

Joukko nuoria urheilufaneja juhlistamassa.

Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta


Meille asiakkaidemme ja työntekijöidemme monimuotoisuus, yhteisöllisyys ja vuorovaikutus ovat vahvuus ja suuri mahdollisuus.

Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta kunnioittamalla kaikkia sellaisina kuin he ovat. Henkilöstömme monimuotoisuus vahvistaa yritystämme ja sidosryhmiemme monimuotoisuus on meille voimavara.

Ryhmä ihmisiä soutamassa samaan tahtiin.

Etenemme yhteistyöllä


Olemme joukko ammattilaisia, brändejä ja kumppaneita, jotka yhdessä tuottavat lisäarvoa sähköalalle. Yhdessä saavutamme enemmän.

Etenemme yhteistyöllä toimimalla henkilöstömme, brändiemme ja kumppaniemme kanssa yhteisten tavoitteidemme ohjaamana. Tarjoamme asiakkaillemme parhaita kokemuksia ja samalla luomme lisäarvoa koko toimintaympäristöllemme.

Isä ja tytär tutkivat älypuhelinta.

Toimimme mutkattomasti


Pyrimme mutkattomuuteen niin ihmissuhteissamme kuin tuotekehityksessämme. Sovellamme käytännönläheistä ja läpinäkyvää toimintamallia, joka parantaa kaikkien elämänlaatua.

Toimimme mutkattomasti edistämällä avoimuutta ja rehellisyyttä kaikessa toiminnassamme sekä vaalimalla aitoja ihmissuhteita. Suunnittelemme tuotteita, jotka ovat helposti asennettavia, käytettäviä ja huollettavia.

Kaksi miestä tutkii laitteistoa.

Meihin voit luottaa


Meillä on vahva maine luotettavana ja vastuullisena yrityksenä, joka panostaa korkealaatuisiin tuotteisiin ja eettisyyteen toiminnassaan. Ylpeänä voimme sanoa, että olemme toimineet luotettavasti jo yli 150 vuoden ajan.

Voit luottaa meihin, koska ratkaisumme perustuvat laadun ja vastuullisuuden yhdistämiseen. Me vähennämme toimintamme ympäristövaikutuksia ja vastaamme yhteiskunnallisiin haasteisiin. Sitoudumme vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin ja pidämme lupauksemme.


title
PLAY