Skip to main content
Logo print

UPS-varavoimajärjestelmät | Legrand Finland

Tutustu UPS-varavoimajärjestelmiimme

Meiltä saat UPS-laitteet asennettuina, käyttöönotettuina ja huoltopalveluineen. Tarjoamme keskeytymätöntä virransyöttöä sekä yksi- että kolmivaiheisena. Optimoimme tehomitoituksen ja testaamme jokaisen yksikön perusteellisesti, jotta laitteidemme luotettavuus on erinomaista.

Product picture of Keor MOD UPS.

UPS-varavoimajärjestelmät suojaavat laitteita ja siten tietoja sekä kriittisiä prosesseja. Huipputeknologia takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden ja siksi me tyydymme vain parhaaseen.

 

Laaja valikoimamme ja järjestelmiemme vertaansa vailla oleva suorituskyky, teho, varakäyntiaika sekä hyötysuhde takaavat kriittisten järjestelmiesi parhaan mahdollisen turvallisuuden. Valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

 

Tarjoamme sekä perinteisiä että modulaarisia UPS-järjestelmiä yksi- ja kolmivaiheisina.  Optimoimme tehomitoituksen ja testaamme jokaisen yksikön perusteellisesti, jotta laitteidemme luotettavuus on erinomaista.

 

Meiltä saat UPS-laitteet asennettuina, valmiiksi käyttöönotettuna ja huoltopalveluineen.


Tuotekuva Keor SPE Tower UPS-laitteesta.

Yksivaiheiset

Kompakti, helppo asentaa ja konfiguroida. Yksivaiheiset varavoimajärjestelmämme tarjoavat täydellisen ja luotettavan suojan laitteistolle, erinomaisen hinta-laatusuhteen ja takaavat kestävän investoinnin.

Tuotekuva Keor Mod -UPS-laitteesta.

Kolmivaiheiset

Kolmivaiheisten UPS-laitteidemme muuntajaton tekniikka takaa laadukkaan energiantuotannon jopa 96 prosentin hyötysuhteella. Myös perinteinen muuntajamalli on saatavilla. Online-kaksoismuunnos ja DSP-mikroprosessorit takaavat kaikkien mittausten sekä tehokertoimen korjauksen (PFC) tarkan ja jatkuvan hallinnan.


Ota yhteyttä

Jari Hirvonen

UPS-varavoimajärjestelmät
Puh. 040 665 2850
jari.hirvonen@legrand.com

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com

kW-set Oy

Sertifioitu partneri,
kiskosillat
Puh. 020 741 5640
myynti@kwset.fi

Partner logo of kW-set, certified by Legrand.

Sertifioidut partnerimme jakavat sitoumuksemme laatustandardeihin, ympäristövastuuseen ja huippuosaamiseen.

Tarkemmat hakutekijät
Tyhjennä kaikki
Tarkempi tuoteluokittelu