Acquia Support team testing Skip to main content
Logo print

Julkinen lataus | Legrand Finland

Sähköauton latausta missä ikinä liikutkin!

Enston sähköautojen latauslaitteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään monenlaista käyttöä ja olosuhdetta. Yli vuosikymmenen kokemuksella me olemme sähköisen liikenteen pioneerejä. Operaattoreille, kaupungeille, kauppakeskuksille ja työpaikoille sopivien laitteidemme jopa 22 kW:n latausteho pitää sinut liikkeessä lyhyemmillä pysähdyksillä. EV Cloud takaa mutkattoman laitteiden sekä käyttäjien yhteyden ja hallinnan.

Havainnekuva kuormanhallinnasta.

Järkevää latausta energiankulutuksen optimoinnilla


Kuormanhallinta voidaan toteuttaa yksittäisten latausasemien tasolla tai dynaamisena kuormanhallintana (DLM) asemaryhmälle. DLM säätää tehonjakoa ja tasapainottaa kuormitusta estäen mahdollisen ylikuormituksen.

Ensto DLM on skaalattavissa laajoillekin latausasemakentille, jolloin ensisijainen latausasema ohjaa muita ryhmässä olevia latausasemia Ethernet-verkon kautta. Järjestelmä jakaa käytettävissä olevan tehon latausasemien kesken ja tekee reaaliaikaisia tehon säätöjä käytettävissä olevan kokonaistehon mukaisesti. Vakio-DLM:n lisäksi saatavilla on monitasoinen dynaaminen kuorman hallinta (mDLM), jolla sähkön käyttöä voidaan säätää verkkoliitäntöjen ja jakelukeskusten välillä. Silloin asennus voi sisältää enemmänkin kuin vain yhden ulkoisen mittaustason.


Työpaikalla

Työpaikoilla


Edelläkävijät nostavat brändi-imagoaan ja panostavat kestävään kehitykseen tarjoamalla sekä työntekijöilleen että asiakkailleen latausvirtaa. Enston latausratkaisut voidaankin yhdistää esimerkiksi työsuhde-etuihin.

Enston latausratkaisuissa käyttäjillä voi määritellä erilaisia profiileja ja käyttölupia voi jakaa myös virtaille. Ensto Pron kattavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen ratkaisun käyttäjille, omistajille ja operaattoreille. Ensto Wallbox on kompakti ja modulaarinen ratkaisu, joka sopii monenlaisiin kohteisiin. Ensto Mediassa latauslaite yhdistyy medianäyttöön, jolloin sitä voidaan hyödyntää mainosalustana.

Kaupassa

Kaupoilla


Kaupoilla vietetään enemmän aikaa, kun sähköauton saa kätevästi ladattua samalla. Myös brändimielikuva muuttuu edistyksellisemmäksi. Sähköauton lataus voidaan yhdistää osaksi pysäköintimaksua tai sitä voidaan tarjota ilmaiseksi kohderyhmän houkuttelemiseksi.

Pilvipohjainen käyttöjärjestelmä varmistaa sen, että latauslaitteet ovat aina ajan tasalla. Lisäksi se takaa etäyhteyden operaattoreille ja virhetilanteisiin. Pilvipalvelulla voidaan hallita kuormaa ja jakaa rajalliset resurssit turvallisesti.

Sähköautoja latautumassa parkkipaikalla.

Liikkeellä


Enston sähköautojen latausratkaisut mahdollistavat latauksen kaikkialla, tarjoten latausta pitkälle tulevaisuuteen. Edistyneet kommunikointivaihtoehdot ja ISO15118­-yhteensopivuus varmistavat yhteensopivuuden kehittyvien teknologioiden kanssa.  

Julkiseen lataamiseen suunnitellut Ensto Pro, Ensto Wallbox ja Ensto Media kestävät hyvin vettä (IP54) ja iskuja (IK10). Ensto Prosta on saatavilla erityinen jakelukaapillinen versio, joka on suunniteltu vastaamaan erityisesti operaattoreiden ja energiayhtiöiden tarpeisiin. Tarjoamme myös erilaisia tuoteräätälöintejä asiakaskohtaisista tarroista ja logoista aina tehdaskomissiointipalveluihin.


Ensto Wallbox -EV charger

Ensto Wallbox

Ensto Wallbox on kompakti ja tehokas joka sään latauslaite. Seinään tai maahan asennettava Wallbox on saatavilla 1x22kW tai 2x22kW (latausvirta 6A...32A) kalustusvaihtoehtoina. “Selkäreppu-malli” (2x22kW) ylä- tai alasyötöllä sopii erinomaisesti virtakiskoasennuksiin.

Ensto Pro EV charger

Ensto Pro

Ensto Pro on luotettava ja kestävä laadukkaan palveluliiketoiminnan työjuhta. Sisäänrakennettu vikavirtasuoja (RCD Type A/30mA) ja ylivirtasuoja (MCB/32A) takaavat turvallisen asennuksen ja käytön. Pro voidaan varustaa myös vikavirtasuojan automaattisella palautustoiminnolla (ARD).


Havainnekuva latauslaitteiden ominaisuuksista.

Latausratkaisuja pitkällä kokemuksella


Yli 15 vuoden ajan olemme olleet edelläkävijöitä luotettavien ja laadukkaiden sähköautojen latausratkaisujen tarjoajana. Kestävillä julkisilla latausasemillamme on IP54/IK10-luokitukset, mikä takaa turvallisen latauksen. Lisäksi saat 22kW:n latauskapasiteetin, joustavat asennusvaihtoehdot sekä kätevän käytettävyyden ja operoinnin lataustarpeidesi mukaisesti. OCPP-kommunikointi ja sisäänrakennetut älykkäät ominaisuudet mahdollistavat laajan valikoiman teknisiä toimintoja latausverkostosi hallintaan. Edistyneet kommunikointivaihto ehdot ja ISO15118-yhteensopivuus puolestaan varmistavat laitteen toimivuuden tulevaisuudessakin.


05th July 2024/08July2024