Skip to main content
Logo print

Julkinen lataus | Legrand Finland

Sähköauton latausta missä ikinä liikutkin!

Työpaikalla, kaupassa, kaupungilla, missä ikinä liikutkin, jossain vaiheessa sähköautosi tarvitsee lisää virtaa pitääksesi sinut liikkeessä. Enston sähköauton latauslaitteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään monenlaista käyttöa ja olosuhdetta. Olemme sähköisen liikenteen pioneerejä yli vuosikymmenen kokemuksella. Laitteemme sopivat operaattoreille, kaupungeille, kauppakeskuksille sekä työpaikoille ja jopa 22 kW latausteho pitää sinut liikkeessä, myös lyhyemmillä pysähdyksillä. Latureiden lisäksi EV Cloud takaa mutkattoman yhteyden ja kontrollin laitteisiin ja käyttäjiin.


Työpaikalla

Työpaikalla


Sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen yleistyessä työpaikka on luonnollinen paikka myös ladata autoa. Edelläkävijät tarjoavat latausvirran työntekijöille ja asiakkaille nostaakseen brändi-imagoa ja viestiäkseen kestävän kehityksen tärkeyttä. Enston latausratkaisu tukee työnantajan kykyä taata uudet mahdollisuudet mm. työsuhde-etuihin.

Enston latausratkaisussa käyttäjille voi määritellä erilaisia profiileja ja antaa käyttölupia myös vieraille. Itse latauslaite voi toimia myös huomion herättäjänä tai sitä voidaan käyttää viestinnällisiin tarkoituksiin, mainonnasta puhumattakaan. Ensto Media yhdistää latauslaitteen ja suuren medianäytön yhdeksi silmiin pistäväksi kokonaisuudeksi, joka ei todellakaan jää huomaamatta. Julkiseen lataukseen sopivia tuotteitamme ovat tehopakkaus Ensto Wallbox, komea Ensto Pro ja näyttävä Ensto Media.

Kaupassa

Kaupassa


Sähköauton lataus kaupassa käynnin yhteydessä luo erittäin positiivisia mielikuvia ja kasvattaa kauppakeskuksen ja kaupan brändimielikuvaa edistykselliseen suuntaan. Sähköautoilijat viettävät enemmän aikaa kaupoilla ladatessaan autoaan kohti seuraavaa seikkailua. On myös erittäin helppoa yhdistää lataus osaksi pysäköintimaksua tai vaihtoehtoisesti tarjota latausvirtaa ilmaiseksi, jos haluat houkutella tiettyä kohderyhmää.

Pilvipohjainen käyttöjärjestelmä mahdollistaa päivitettävyyden sekä etäyhteyden joko virhetilanteissa tai operattorikäytössä. Pilvipohjainen palvelu on myös tärkeä, jos hallitaan suurempaa latauslaiteinfraa ja halutaan tehdä kuormanhallintaa rajallisten resurssien jakamiseksi turvallisesti. Enston latausratkaisu palvelee niin omistajaa kuin käyttäjääkin.