Skip to main content
Logo print

Liikuteltavat konesalit | Legrand Finland

Liikuteltavat konesalit

Modulaarinen ratkaisu liikuteltavaan datan tallennukseen nykypäivän digitaalisessa taloudessa, sillä onhan digitaalisten järjestelmien saatavuus äärimmäisen tärkeää. Hyvä infrastruktuuri on jatkuvan käytettävyyden elinehto. Konesaleja tarvitaan pilvipalvelujen, mobiilisovellusten ja muiden digitaalisten palvelujen pyörittämiseen.


Modulaarinen ratkaisu liikuteltavaan datan tallennukseen


Yhä useammat organisaatiot tulevat siihen johtopäätökseen, että digitaaliset tilat ovat organisaation päivittäisen toiminnan kannalta kriittisen tärkeitä. Harkinnassa painotetaan myös liiketoiminnan jatkuvuuteen ja kriisitilanteista palautumiseen liittyviä kysymyksiä. Olemassa olevat (pilvipohjaiset) datakeskukset toimivat datan tallennustilana, mutta nykyisiä tallennustarpeita varten tarvitaan yhä lisääntyvässä määrin lyhyen aikavälin lisäkapasiteettia. Yritykset suosivat modulaarisia ratkaisuja eivätkä hyväksy sitä, että liiketoiminnan kannalta ensisijaisia prosesseja häiritään.

ENGIE

Liikuteltavan konesalin kokonaisratkaisu  – Nämä vaatimukset täyttääkseen ENGIE kehitteli Legrandin kanssa täysin integroidun modulaarisen ja liikuteltavan konesalin: ENGIE Mobile Data Center – powered by Legrand (EMDC). Tässä valmiiksi rakennetussa, liikuteltavassa konesalissa yhdistetään ENGIE Refrigerationin jäähdytysratkaisut ja Legrandin energiatehokkaat konesaliratkaisut. Tuloksena on optimaalista tuottoa ja keskeytyksetöntä suorituskykyä. Tämä ainutlaatuinen ja joustava datan tallennuksen infrastruktuuriratkaisu on helposti saatavilla, jos tarvitset lisäkapasiteettia lyhyellä varoitusajalla tai haluat pitää tietosuojaan liittyvät tiedot poissa pilvestä. EMDC on loistava (väliaikainen) vaihtoehto perinteiselle konesalille, kun tiloja kunnostetaan, laajennetaan tai päivitetään.

Edut

Edut


  • Vastuullinen teknologia, energiatehokkuus ja kustannussäästöt
  • Konesalien plug and play -monitoimiratkaisu
  • Liikuteltavana voidaan sijoittaa haluttuun tilaan, kuten parkkipaikalle tai jopa katolle
  • Perinteisistä rakennusmenetelmistä poiketen tämä ratkaisu ei häiritse organisaation ensisijaisia toimintoja
  • Väliaikainen, pysyvä tai hätävaraksi tarkoitettu tila
  • Nopea toimitus standardimallisten moduulien ansiosta
  • Helppo suunnitella online-suunnitteluohjelman avulla
Yleiskonsepti

TVT-neutraali yleiskonsepti


EMDC on tieto- ja viestintäteknologian (TVT) kannalta neutraali yleiskonsepti, joka on suunniteltu teollisuusalaa sekä infrastruktuuri- ja toimitusmarkkinoita varten. Se kattaa koko prosessin suunnittelusta ja käyttöönotosta palvelun – ja tarvittaessa myös logistiikkapalveluiden – toimittamiseen. Liikuteltava konesalimme on saatavilla kahdessa koossa (8 x 3 m ja 13 x 3 m), ja kaikki tarvittavat konesalin komponentit on integroitu tähän samaan koteloon. Esivalmistuksen ansiosta toimitusaika voi olla jopa 40 % lyhyempi kuin perinteisten konesalien. EMDC on yhtä luotettava ja yhtä hyvin saatavilla kuin perinteinen konesali tai palvelinhuone. ENGIE voi tietenkin tarjota muutakin kuin pelkän EMDC:n toimituksen. Otamme mielellämme hoidettavaksemme kaikki tarpeelliset infrastruktuuriin liittyvät tehtävät, kuten sähkönsyötön toteutuksen tai tietoliikenneyhteyksien muodostamisen.