Skip to main content
Logo print

Incara - Sisustuksen ammattilaisille | Legrand Finland

A group of people work together by a table. Devices are plugged into an Incara solution.

Incara - Sisustuksen ammattilaisille

Incara-sarja mukautuu mihin tahansa ympäristöön tai sovellukseen. Se on suunniteltu täyttämään haastavimmatkin vaatimukset.


Joustavat ratkaisut

Työskentelytapamme muuttuvat jatkuvasti ja samalla muuttuvat modernien työskentelytilojen tekniset vaatimukset. Mobiililaitteiden helppo ja joustava lataaminen sekä toimivat verkkoyhteydet missä ja milloin tahansa ovat välttämättömiä saumattoman työskentelyn varmistamiseksi. 

Legrand Incara-tuotevalikoima on luotu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin. Huonekaluihin sulautuva tuotteisto mahdollistaa sähkö- sekä tietoliikennepisteet saumattomasti mihin tahansa tilaan. 

Incara-tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja helposti asennettaviksi, koska käyttäjät ja tosielämän tilanteet ovat suunnitteluprosessimme ytimessä.

Laaja valikoima viimeistelyjä

Valitsemme materiaalimme sekä ulkonäön että suorituskyvyn perusteella. Viimeistelyvaihtoehtoihimme kuuluvat muun muassa iskunkestävät muovit ja laadukas alumiini. 

Kaipaatko sisustukseen lisää silkinsinistä, tammipuuta tai ruostumatonta terästä? Incara-mallistosta löydät luonnonmateriaaleja, värejä ja klassisia pintaviimeistelyjä. 

Mosaic-moduulit kaikkiin tarpeisiin

Incaran Mosaic-moduuleilla varustetut tuotteet mukautuvat käyttäjien tarpeisiin myös tekniikan kehittyessä. Kalusteesi saavat siis aina uuden elämän esimerkiksi uusien USB C-pikalatausteknologioiden myötä. 

Mosaic-moduulit ovat tyylikkäitä, luotettavia ja helposti asennettavia. Niitä on myös hyvin saatavilla. Yli 250 eri käyttötarkoituksen kattava asennuskalustevalikoima voidaan asentaa tyhjänä myytävien runko-osien 45x45 mm:n kalusteaukotukseen. Vaihtoehdot näet pCon-ohjelmistosta. 


Tutustu tuotevalintaoppaaseemme

Esitteestämme löydät lisää tietoa Incara-tuoteperheestä, tuotevalintaoppaan sekä taulukon käyttökohdesuosituksista!