Skip to main content
Logo print

Villa Purolehto kotimatka Torniosta Espooseen | Legrand Finland

Villa Purolehto kotimatka Torniosta Espooseen

Referenssit 31/03/2022

Omakotitalo Villa Purolehto valmistui Kiiruna Talojen talotehtaalla Torniossa viime vuoden puolella. Asukkaan toiveesta uusi koti personoitiin Ensto Building Systemsin valikoiman tuotteilla, jotka asennettiin tehtaalla paikalleen ennen talon matkaa kohti kotitonttia Espoossa.


Omakotitalo Villa Purolehto valmistui Kiiruna Talojen talotehtaalla Torniossa viime vuoden puolella. Asukkaan toiveesta uusi koti personoitiin Ensto Building Systemsin valikoiman tuotteilla, jotka asennettiin tehtaalla paikalleen ennen talon matkaa kohti kotitonttia Espoossa.     

Viime vuoden aikana Kiiruna Talojen talotehtaassa valmistui sata taloa. Kerrallaan talotehtaan linjastolla rakentuu noin yhdeksän puu- tai hirsirunkoista omakotitaloa. Avaimet käteen periaatteella talot valmistetaan tehtaassa nopeasti ja turvallisesti sääolosuhteiden vaivaamatta kuivissa sisätiloissa. Muuttovalmiit talot jatkavat matkaansa tehtaalta elementteinä tonteilleen. Kiiruna Talojen markkinointipäällikkö Alina Korteniemi kertoo, että talon ostajalle tulee usein yllätyksenä, että uuteen kotiin pääsee oikeasti muuttamaan jo neljän viikon kuluttua talopaketin toimituksesta.
 - Talo valmistuu talotehtaassa noin 20 työpäivässä. Talon pystytys tontilleen käy päivässä ja tästä eteenpäin koti on muuttovalmis neljässä viikossa. Talotoimituksen jälkeen tilaelementtien väliset liitokset viimeistellään ja taloon tehdään tarvittavat lvis-kytkennät. Myös terassit viimeistellään ja mahdollinen takka asennetaan tämän neljän viikon aikana. Talot ovat tehtaalta valmistuessaan niin valmiita, että kiukaan kivetkin pakataan mukaan jo lauteiden alla kuljetettavaksi ja vain niiden asettelu kiukaaseen jää uuden kodin asukkaan tehtäväksi, Korteniemi naurahtaa.

Villa Purolehto ja Ensto-tuotteet

Villa Purolehto personoitiin Ensto tuotteilla

Uuteen kotiin muuttanut Toni Anttila on tyytyväinen Kiiruna Talojen toimittamaan talopakettiin, johon kuuluu muun muassa kiinteät kalusteet laadukkaasta valikoimasta, kaikki sisustustyöt ja perustukset. Anttila halusi personoida kotiaan Ensto valikoiman tuotteilla ja laajasta valikoimasta Villa Purolehtoon valittiin asennuskalusteet, ryhmäkeskus ja koko kodin valaistus.

"Sähkö- ja valaistusalan ammattilaisena halusin uudessa talossani kiinnittää erityistä huomiota sähköistykseen. Halusin valita itselleni tutut ja laadukkaaksi osoittautuneet tuotteet Ensto Building Systemsin valikoimasta. Valaistus on myös itse suunnittelemani ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Tuotteiden vaihto talotehtaan kanssa kävi oikein helposti ja järkevin kustannuksin."

Villa Purolehtoon valikoitui tyylikkäät Ensto Intro -asennuskalustesarjan painikkeet, himmentimiä, pistorasioita ja kytkimiä. Modernit Introt istuvat muotoilultaan skandinaaviseen sisustukseen ja tarjoavat pitkäikäisen ratkaisun käyttäjälleen. Villa Purolehtoon tuotiin tämän päivän tekniikka Ensto-ryhmäkeskuksella, jossa on huomioitu sekä tulevaisuuden tarpeet että turvallisuusvaatimukset. Ensto valaisinvalikoimasta valikoitui valaisimet niin sisätilojen yleisvalaistukseen, saunaan ja varastotiloihin kuin myös julkisivu valaistukseen. Pehmeää tunnelmaa yleisvalaistuksen tarpeisiin tuotiin Velox Deco -alasvaloilla. Saunan yleis- ja tunnelmavalaistus tehtiin monipuolisella AVD5-yhdistelmävalaisimellajossa yhdistyvät LED- ja kuituvalaisimen hyvät ominaisuudet. Villa Purolehdon sisäänkäyntejä valaisee ja tulijan tervetulleeksi toivottaa Lumia-spottivalaisimet ja opastinvalaisin AVR52.11LV

Tutustu Kiiruna Talot

Tutustu Pientalon sähköistysvalikoimaan

Villa Purolehto sisustus