Skip to main content
Logo print

Pysäköintitilojen valaistuksen uusimisella turvaa ja tilan tuntua | Legrand Finland

Pysäköintitilojen valaistuksen uusimisella turvaa ja tilan tuntua

Referenssit 22/06/2022

Turun keskustassa sijaitsevan kerrostalon pysäköintitilat saneerattiin ja valaistus uusittiin energiatehokkailla Line LED -valaisimilla.


Turun keskustassa sijaitsevan kerrostalon pysäköintitilat saneerattiin ja valaistus uusittiin energiatehokkailla Line LED -valaisimilla. Puutarhakadulla sijaitsevan asunto-osakeyhtiön pysäköintitiloihin tuotiin lisää valoa ajoväylille ja pysäköintiruutuihin näkyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi. 

Valaisinsuunnittelussa huomioitiin pysäköintitilan tarpeisiin soveltuva tehokas ja häikäisemätön valaistus. Enston laajasta valaisinvalikoimasta matalaan tilaan valikoitui siro ja linjakas Line, joka valaisee miellyttävästi myös katon valaisimen ympäriltä luoden näin valoisuutta ja tilan tuntua.

“Halusimme valaistuksen tutulta kotimaiselta ja luotettavalta valmistajalta. Olemme valaistukseen tosi tyytyväisiä, sillä valoa saatiin enemmän vanhaan asennukseen verrattuna ja samalla energiankulutus pieneni. Parkkihalliin on nyt mukava ajaa ja siellä näkee hyvin parkkeerata, kun pimeitä kohtia ei jää nurkkiin. Valaisimien helppo asennettavuus joudutti mukavasti valaistussaneerausta”, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Arto Auranen.

Tehokasta valoa kotien autotalleihin ja pysäköintitiloihin

Monien käyttökohteiden Line valaisin vakuuttaa ominaisuuksillaan tarjoten linjakkaan optimoidun ratkaisun yleisvalaistukseen. Line on parhaimmillaan niin kotien autotalleissa kuin suuremmissa parkkihalleissakin sekä käytävien, konesalien ja varastojen perusvalaisimena. Kiinteillä ledeillä varustettu Line tarjoaa energiatehokkuutta, pitkää ikää ja huoltovapautta vuosiksi eteenpäin. 

Kevyt ja sirorunkoinen Line on nopea ja helppo asentaa kattoon tai ripustuskiskoon pikakiinnityksellä. Valaisimen runko ja kupu on valmistettu kestävästä polykarbonaatistaLine IP66 on kevyt ja tiivis läpijohdotettu valaisin, kytkentämahdollisuus löytyy valaisimen molemmista päistä. 

  • Värilämpötila on 4000 K, Ra>80
  • Käyttöympäristön lämpötila -30 °C – +50 °C 
  • Kiinteän Led-moduulin elinikä 50 000 h (L80), Ta=25 °C
  • Suojausluokka on IP66, IK08, On/off -ohjauksella

Ota yhteyttä projektiisi liittyvissä kysymyksissä ja tutustu teollisuusvalaisin-valikoimaamme!