Skip to main content
Logo print

Pitkäikäiset kotelot kestävät sään ja vuodenaikojen vaihtelut varmistaen mobiiliverkkojen toimivuuden kaikkialla Suomessa | Legrand Finland

Pitkäikäiset kotelot kestävät sään ja vuodenaikojen vaihtelut varmistaen mobiiliverkkojen toimivuuden kaikkialla Suomessa

Referenssit 24/05/2021

Enston ja Orbiksen yhteistyö käynnistyi vuonna 2013 Enston koteloratkaisujen löytäessä tiensä Orbiksen kautta mobiiliverkkojen tukiasemiin.


Enston ja Orbiksen yhteistyö käynnistyi vuonna 2013 Enston koteloratkaisujen löytäessä tiensä Orbiksen kautta mobiiliverkkojen tukiasemiin. Koteloita on asennettu tänä päivänä jo kaikkialle Suomeen ja tulossa on myös älypylväiden kaapelointeja Enston koteloilla varustettuna. 

Enston kustomoidut kotelointiratkaisut ovat osa Orbiksen mobiiliverkkojen tukiasemien kaapelointituotteita. Enston tehtaalta Virosta lähtee Orbiksen logolla varustetut räätälöidyt teollisuuskotelot, joihin on asennettu kaapeliläpiviennit ja liittimet. Orbis lisää koteloihin valokuitu- ja sähkönsyöttökaapelointiin liittyvät tuotteensa ja toimittaa ne asennettaviksi mobiiliverkkojen tukiasemapaikoille ympäri Suomen. Pitkään jatkuneen yhteistyön taustalla on jatkuva kysyntä laadukkaille koteloratkaisuille, jotka täyttävät alan tiukimmatkin laatu- ja käyttövaatimukset. Enston teollisuuskotelot on suunniteltu ja testattu soveltumaan moniin erilaisiin käyttökohteisiin ja vaativiinkin ympäristöihin. 

- Tarjoamme teollisuuskoteloihin asiakaskohtaisia koteloratkaisuja sekä vakiokoteloiden kustomointipalvelua. Räätälöimme laadukkaat ratkaisut asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Orbikselle kustomoidut Cubo S ja O teollisuuskotelot ovat erinomaisen laadukas ratkaisu mobiiliverkkojen tukiasemiin. Pitkäikäiset kotelot kestävät sään ja vuodenaikojen vaihtelut korkealla mastossa, Jaanus Kuub myyntijohtaja Enstolta kertoo. 

Työmies kiipeämässä tukiasemaan

Enston kotelointiratkaisut älykaupunkien älypylväisiin

Espoon Kerassa on käynnissä älykaupunkihanke, jota kehittämässä on useita yrityksiä ja tutkimuslaitoksia. Älykaupungin testiympäristö pilotoi uusia datapohjaisia palveluja kaupunkien tarpeisiin. LuxTurrim5G-ekosysteemin kehittämistä 5G-älypylväistä on rakennettu laajasti dataa keräävä ja hyödyntävä tieto- ja anturiverkko. Älypylväisiin on sijoitettu yhteensä noin 250 laitetta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa nopeiden 5G-yhteyksien välityksellä. Järjestelmään on liitetty muun muassa sähköautojen latausyksikkö, erilaisia sää- ja ilmanlaatuantureita, videokameroita, näyttöjä ja paljon muuta tietotekniikkaa älykaupungin tarpeisiin.

- Orbis Oy on vastannut älypylväiden kaapeloinnista, kytkennöistä ja kokoonpanosta LuxTurrim5G-ekosysteemissä. Tuotekehityksessämme on myös muitakin uusia älypylväiden kaapelointeja, joissa Enston kotelot ovat käytössä, kommentoi Orbikselta myyntijohtaja Anu Peussa.

Älypylväistä ja mobiiliverkkojen tuotteista kerrotaan lisää Orbiksen kotisivuilla, tutustu!