Skip to main content
Logo print

Mustat johtotiejärjestelmät nopeasti kasvavan Sakan uuteen myymälään Ouluun | Legrand Finland

Mustat johtotiejärjestelmät nopeasti kasvavan Sakan uuteen myymälään Ouluun

Referenssit 15/12/2020

Nelostien varteen Oulunportin alueelle Ouluun on avattu Suomen Autokauppa Oy Sakan uusi myymälä.


Nelostien varteen Oulunportin alueelle Ouluun on avattu Suomen Autokauppa Oy Sakan uusi myymälä. Maailman suurin Saka -nimelläkin kulkeva moderni myymälä palvelee nopeasti kasvavan autokaupan tarpeita. Uuteen tilaan toimitettiin Enston kokonaisratkaisuna johtotiejärjestelmät uudessa värissä.

Sakan uusi ja moderni myymälä on kooltaan 3 700 kerrosneliötä pitäen sisällään 200 laatuauton valikoiman. Oulun myymälän tiloissa toimii myös yrityksen pääkonttori. Saka on kasvanut kovalla vauhdilla, tällä hetkellä autokauppaketjulla on 21 toimipistettä ympäri Suomen. - Kyllä, kasvu jatkuu hurjana, viime vuonna 2019 liikevaihto oli 262 miljoonaa ja tänä vuonna mennään yli kolmen ja puolen sadan miljoonan. Tämä on ollut meille hyvällä tavalla poikkeuksellinen vuosi, Eero Poukkula, Sakan toimitusjohtaja kertoo. 

Enston Sakaan toimittamat johtotiejärjestelmät sisältävät monipuolisen kokonaisratkaisun toimisto- ja myymälätiloihin. Uusi myymälä on näyttävä ja modernin sisustuksen tehokeinona on käytetty mustaa, siksi myös myymälässä näkyvillä olevat Enston valaisinkiskot haluttiin mustana.
 - Sakan Oulun myymälään arkkitehtisuunnittelun kautta valittu musta väri on uutta Enstolla. Mustien johtotiejärjestelmien kysyntä on kasvanut paljon viime aikoina, joten ne lisättiin nyt vakiomallistoon helposti kaikkien saataville. Johtokanavissahan musta väritys on ollut jo pidemmän aikaa, nyt myös terästuotteet ovat saatavilla mustina, kertoo Enston aluemyyntipäällikkö Matti Turunen.

Poukkulalle Enston tuotteet ovat hyvin tuttuja entuudestaan ja valinta johtotiejärjestelmien toimittajaksi oli selkeä alusta lähtien. 

- Omasta taustastani johtuen tunnen Enston johtotiet hyvin ja kyseessä on erittäin laadukkaat tuotteet. Uusi Oulun myymälä on tyylikäs ja näyttävä, kohde valmistui aikataulussa ja hyvin on kauppa lähtenyt käyntiin. Enston johtotiejärjestelmiä olemme käyttäneet muissakin toimipisteissämme, mm. Suomen Autohuollon tiloissa Oulussa ja Hyvinkään myymälässä. Erittäin toimivat tilat saatiin rakennettua, olemme tyytyväisiä ja varmasti tullaan käyttämään Enstoa myös tulevissa kohteissa, Poukkula mainitsee.

Johtotieratkaisut

Urakoitsija arvostaa johtoteiden asennettavuutta

Urakoitsijana kohteessa toimi oululainen Salotec Oy. Urakoitsijan edustaja Mikko Vänttilä kertoo pitkästä kokemuksestaan Enston tuotteista. - Enston johtoteistä on hyvät kokemukset, laatutavaraa. Niiden asennettavuus on huomioitu hyvin. Sakaan asennettiin monipuolisesti Enston johtotiejärjestelmien tuotteita: tikashyllyä, levyhyllyä, johtokanavaa ja valaisinripustuskiskoa. Saka oli selkiäpiirteinen työmaa. Kokonaisuutena Enston kanssa yhteistyö on ollut hyvää, ei varmasti muuten olisi niin paljon käytetty Enston tuotteita, Vänttilä sanoo.

Vänttilä on tyytyväinen kuullessaan mustan värin tulleen johtoteiden vakiomallistoon. - Mustia johtokanavia ja muita mustia johtotietuotteita menee paljon, esim. kauppakeskuksissa tietyillä brändeillä on speksattuna musta väritys. Projekteissa on etua, että tuotteet ovat helposti ja nopeasti saatavilla. 

Enston johtotiejärjestelmissä yhdistyy markkinoiden nopein asennettavuus ja pitkä käyttöikä. Valikoimasta löydät ratkaisun kaikkiin tiloihin ja ympäristöolosuhteisiin. Ota yhteyttä kaapelitieasiantuntijoihin parhaan ratkaisun löytämiseksi rakennusprojektiisi!

Tutustu johtotiejärjestelmiin

Sakan johtotieratkaisut