Skip to main content
Logo print

Kiinteistöjen sähköistykseen Ensto-sähkökeskukset laadukkain Legrand-komponentein | Legrand Finland

Kiinteistöjen sähköistykseen Ensto-sähkökeskukset laadukkain Legrand-komponentein

Tuoteuutiset 31/05/2023

Päivitys Ensto/Eaton-komponenteista Legrand TX³- ja DX³ -sarjaan tapahtui vuoden 2022 lopulla. 


Kun asuin- tai liikekiinteistöön toteutetaan nykyaikaista sähköjärjestelmää, suunnittelu ja tuotevalinnat tehdään turvallisuus ja luotettavuus edellä. Sähköistyksen perustana toimii käyttökohteeseen täydellisesti soveltuva Ensto-sähkökeskus, joka varustetaan laadukkailla Legrand TX³- ja DX³ -moduulikomponenteilla. Kokonaisuus tarjoaa tehokasta asennettavuutta sekä varmatoimisen ja kestävän lopputuloksen niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Päivitys Ensto/Eaton-komponenteista Legrand TX³- ja DX³ -sarjaan tapahtui vuoden 2022 lopulla. Takuun vaatiessa varaosat ovat edelleen tilattavissa tukuista Eaton-tuotemerkillä. Myös Legrand-komponentit käyvät Eatonin tilalle samaan virtakiskoon.

Luotettavaa suojaa asennuksille

Legrandin TX³-sarja koostuu sähkökeskuksissa käytettävistä moduulikomponenteista, kuten johdonsuojakatkaisijoista ja vikavirtasuojakytkimistä. Johdonsuojakatkaisijat ovat saatavana 6kA ja 10kA katkaisukyvyllä. TX³-sarjaa täydentää DX³-sarjan pääkytkimet ja vikavirtajohdonsuojakatkaisijat. TX³-sarja on myös yhteensopiva DX³-sarjan lisätarvikkeiden kanssa.

Katso video: 

Tuotteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan edistyksellisiä ja nimellisvirraltaan jopa 125A. Ne täyttävät kaikki nykyaikaisen asuin- ja liikerakentamisen vaatimukset niin turvallisuuden, suorituskyvyn kuin helppouden suhteen. Ammattilaiset arvostavat komponenttien helppoa asennettavuutta, selkeyttä ja muunneltavuutta. Johdotuksen helpottamiseksi tuotteissa on näkyvät ja helposti saavutettavat liitännät. Lisätarvikkeissa nuoli osoittaa selkeästi mihin laitteeseen komponentti on kytketty. 

Laajasti testattua laatua

Legrand-komponentit ovat kiinteä osa Ensto-sähköistysratkaisuja ja kiinteistöjen sähköistämisen konsepteja. Ne perustuvat tarkoituksenmukaisiin tuotevalintoihin ja kilpailukykyiseen hintaan. Kokonaisratkaisut soveltuvat esimerkiksi kerrostalon linjasaneerauksiin, joiden yhteydessä päivitetään sähkö- ja telekaapeleita uusien yleiskaapelointi- ja vikavirtamääräysten mukaisiksi. Yhteensopivilla tuotteilla toteutettu sähköjärjestelmä tarjoaa tehokasta suojaa oikosulkuja, ylikuormittumista ja virtavirtahäiriöitä vastaan. 

Kaikki tuotteemme ovat laajasti testattuja ja täyttävät vaaditut standardit ja turvallisuusmääräykset, kertoo sähköistysratkaisujen asiantuntija Jari Tuormaa.

Vähemmän ympäristövaikutuksia

Suurin osa Legrand-moduulikomponenttien materiaaleista on kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Ecodesign-määräykset täyttävinä tuotteina ne vähentävät ympäristön kuormitusta koko elinkaarensa ajan. Tuotepakkaukset ovat kevyitä ja tehokkaasti kuljetettavia. Ympäristöteemaa tukee komponenttien RoHS-yhteensopivuus, eli ne täyttävät EU:n asettamat rajoitukset määriteltyjen haitallisten aineiden osalta. Kaikille tuoteperheille on saatavilla PEP-ympäristöseloste (Product Environmental Profile), josta tuotteen koostumus selviää yksityiskohtaisesti.

Tutustu Legrandin sähkökeskuksiin ja komponentteihin