Skip to main content
Logo print

Ahlsell Oritkarin raikas myymälävalaistus toteutettiin Enston ratkaisulla | Legrand Finland

Ahlsell Oritkarin raikas myymälävalaistus toteutettiin Enston ratkaisulla

Referenssit 05/11/2019

Ahlsellin uusi Oritkarin myymälä Oulussa kirkastui uudella valaistuksella. 


Ahlsellin uusi Oritkarin myymälä Oulussa kirkastui uudella valaistuksella. Uuteen täydenpalvelun tukkumyymälään ja toimistotiloihin valittiin laadukas häikäisemätön valaistus monipuolisesta Enston valikoimasta. Uusi myymälä on jo avannut ovensa ja avajaisia vietettiin 6.-8.11. 

Oritkarin myymälä on avara ja tarjoaa täyden valikoiman LVI-, teollisuus- sekä sähkötuotteita. Enston laajasta valaisinvalikoimasta löytyi ratkaisu niin myymälään kuin toimistopuolellekin.
 - Ahlsellin Kuopion myymälä uusittiin viime vuoden aikana, jonka myymälävalaistus toteutettiin Enston valaisimilla. Myymälävalaistukseen oltiin tyytyväisiä, joten Oritkariin mentiin myös Ensto-kortti edellä. Kohteen sähköurakan toteutti Betasähkö Oy ja Enstolta Jarmo tiimeineen teki valaistuslaskelmat tilaan sekä valitsimme myymälään ja toimistoihin näyttävät valaisimet. Myös tulevien Lappeenrannan ja Kotkan myymälöidemme valaistus toteutetaan Enston ratkaisuilla, kertoo myyntipäällikkö Petri Nauska Ahlsellilta. - Asiointi Enston kanssa on ollut sujuvaa, nopeaa ja palvelu hyvää. Tiukassa projektiaikataulussa on pysytty ja toimitukset ovat pitäneet kutinsa. Valoisat ja avarat myymälä- ja toimistotilat sekä modernit valaisimet ovat saaneet kiitosta asiakkaiden taholta- olemme kokonaisuuteen tyytyväisiä, Nauska toteaa.

 Pohjois-Suomen myyntipäällikkö Enstolta summaa hyvän valaistuksen reseptin:
- Myymälätiloissa on oltava riittävät valaistusvoimakkuudet sekä vaaka- että pystypinnoilla. Tasainen, laadukas ja häikäisemätön valaistus.
Avara toimistoa valaisemassa

Monipuolisesta valaisinvalikoimasta ratkaisu myymälään ja toimistoon 

Myymälä- ja toimistotilojen kattava valaisinkokonaisuus toteutettiin neljällä Enston valaisinmallilla. Myymälään valittiin Marlo-valaisimet, jotka on suunniteltu erityisesti vähittäiskauppakiinteistöjen valaisemiseksi. Marlo valaisee supermarketit sekä muut vähittäiskaupan myymälä- ja varastotilat, joissa tarvitaan optimoitu ratkaisu yleisvalaistuksen, korostuksen ja alhaisen häikäisyn suhteen. Ohutlinjainen Diana Flat LED valikoitui toimistotilojen yleisvalaistukseen. Moduulivalaisimen tasaisesti valottuva pinta antaa viimeistellyn ulkonäön toimisto- ja liiketiloihin. Enston 4A-valaisinperheestä valikoitui toimistotiloihin kaksi valaisinmallia.

Toimistotiloja valaisee Aava, luotettava ja tehokas toimistovalaisin, joka on parhaimmillaan luokka- ja toimistohuoneissa sekä työpisteissä. Neuvotteluhuoneisiin valikoitui esteettinen ja tyylikäs Avara-ripustusvalaisin, joka soveltuu parhaiten toimisto- ja kokoushuoneisiin. Lisäksi Ensto toimitti myymälän pääsisäänkäynnin viereen sähköautonlatauspisteen, jossa myös asiakkailla on mahdollisuus lataamiseen.

Tutustu Oulun Ahlsell Oritkari -myymälään

Ota yhteyttä myyntiin

Ahlsell Oulu