Skip to main content
Logo print

Uutuus Viva – virtaa, valoa ja valinnan vapautta! | Legrand Finland

Uutuus Viva – virtaa, valoa ja valinnan vapautta!

Tuoteuutiset 01/11/2023

Ensto-julkisivuvalaisinvalikoima uudistui Viva-mallistolla. Valikoimasta löytyy niin perinteistä kuin uutta muotoilua, tämän päivän tekniikalla varustettuna.


Ensto-julkisivuvalaisinvalikoima uudistui Viva-mallistolla. Sen design on monenlaiseen arkkitehtuuriin ja käyttöympäristöön sopiva. Pihat, aukiot, puistot ja pysäköintialueet – projektikohde voi olla laaja ja mittavakin. Tyylikkyyden ja käytännöllisyyden väliltä ei tarvitse valita, sillä Vivassa yhdistyy ne molemmat.

Valikoimasta löytyy niin perinteistä kuin uutta muotoilua, tämän päivän tekniikalla varustettuna.

Yksi valaisin, kaksi värilämpötilaa

Seinään asennettavissa valaisimissa on integroidut kaksiosaiset schuko-sähköpistorasiat, pitkäaikaiset komponentit sekä vaihdettava värilämpötila. Ensto DualWhite -valaisimen asentaja voi helposti valita yhdellä valaisimella 3000 K ja 4000 K värilämpötilan välillä, asennuspaikan ja projektin mukaan. Näin tilaa säästyy niin varaston hyllyssä kuin asentajan autossakin.

Vivan etuja ovat vaativaan käyttöympäristöön soveltuvat rakenteet, erinomainen asennettavuus sekä pitkälle viedyt energiankäytön optimointia tukevat ratkaisut. LED-moduulien elinikä on 100 000 tuntia.

Valo voidaan kohdistaa ylös- tai alaspäin tarpeiden ja käyttöympäristön mukaan. Ulkonaliikkujille laadukas valaistus tarjoaa liikkumisen helppoutta ja turvallisuutta. Viva on todellinen pimeän vuodenajan pelastus. Valo tuo virtaa ja virkistää!

Ota yhteyttä myyntiimme!