Skip to main content
Logo print

Älykodit | Legrand Finland

Älykodit

Tee kodistasi ”älykkäämpi” verkkoon yhdistetyillä ratkaisuillamme. Älykkäät, verkkoon yhdistetyt tuotteet varmistavat, että voit elää kodissasi juuri sellaista elämää kuin haluat tekemättä ylimääräisiä muutoksia. Älykoti sopeutuu kaikkiin tärkeisiin elämänvaiheisiin. Kaikkiin asuntoihin, taloihin ja hoito- ja vanhainkoteihin on löydettävissä ihanteellinen ratkaisu, joka täyttää asujan kaikki tarpeet. Legrandin laaja valikoima erillisiä ja integroituja ratkaisuja tekee siitä markkinoiden parhaan valinnan.


Älykäs koti

Verkkoon yhdistetyn kodin edut


Talo on usein yksi arvokkaimmista asioista joita omistamme, ja siksi useimmat haluavat pitää siitä hyvää huolta. Verkkoon yhdistetty koti tai älykoti tarjoaa asukkailleen uusia tapoja nauttia elämästään:

  • Tekee elämästä helpompaa ja mukavampaa
  • Antaa mielenrauhaa
  • Pitää huolta asukkaista
  • Auttaa tarvittaessa

Tarjoamme useita ratkaisuja, jotka parantavat loppukäyttäjän mukavuutta ja turvallisuutta sekä auttavat häntä säästämään energiaa.

Älytuotteet

Älykkään kodin rakentaminen


Meidän tulee ottaa seuraavat asiat huomioon kun rakennamme oikeasti älykästä kotia:

  • Helposti asennettavat ja heti käyttöön otettavat laitteet
  • Laitteet osaavat kommunikoida kolmannen osapuolen valmistamien tuotteiden kanssa, jotta voimme rakentaa täydellisen ekosysteemin älykotiin
  • Voit luottaa siihen, että Legrandin kaltainen asiantuntija täyttää tietoturvaan ja kehitystyöhön liittyvät standardit

Legrand tukee sinua kodin muuttamisessa älykodiksi ja tarjoaa projektiisi laajan valikoiman älytuotteita ja sovelluksia.

Älykotituotteet

Netatmo Pro

Netatmo Pro

Netatmo Pro -valikoima koostuu ainutlaatuisista älylaitteista, joita voidaan käyttää yksinään tai jotka voidaan integroida älykotijärjestelmään. Netatmo-tuotteet ovat yhteensopivia eri alustojen, kuten Google Home-, Apple Home Kit- ja Amazon-alustojen kanssa.

Valena Life

Valena™ Life with Netatmo

Valena Life -valokatkaisimet ja -pistorasiat täydentävät sisustuksesi. Älykoti on luonnollisesti tyylikäs, mutta se edistää myös pehmeitä arvoja, kuten kodin turvallisuutta ja mukavuutta. Elämänlaatusi paranee, kun vaihdat perinteiset valokatkaisimet ja pistorasiat Valena Life with Netatmo -tuotteisiin. Niitä on helppo ohjata uusimman, langattoman teknologian ansiosta, jota käytät ilmaisen sovelluksemme ja pilvipalveluidemme avulla.

Ovipuhelimet

Ovipuhelimet

Sisäkäyttöön tarkoitetut videomoduulit (Classe 300 X & Classe 100 X) kommunikoivat älypuhelimesi kanssa yksinkertaisesti pelkän WiFi-yhteyden kautta. Voit pitää kotiasi silmällä ja hallita puheluitasi etänä, jopa silloin, kun et itse ole kotona.