Skip to main content
Logo print

Pienkonesali | Legrand Finland

Pienkonesali

Minkelsin pienkonesaliratkaisut on helppo tilata. Yksinkertaisuutta yhdistettynä luotettavuuteen, tehokkuuteen ja taloudellisuuteen. Nämä täysin kootut ratkaisut ovat saatavilla Minkelsin tavallisesta tuoteluettelosta. Kaikkia ratkaisuja voidaan tietenkin täydentää monenlaisilla erilaisilla vaihtoehdoilla ja lisävarusteilla.


Käyttövalmis, kustannustehokas, ammattimainen IT-infrastruktuuri


IT-ympäristön luotettavuus on yhä tärkeämpää, ja IT-laitteisto on nyt monien yritysten jatkuvuuden kannalta keskeinen infrastruktuuri. Tilanteen helpottamiseksi Minkels ja Legrand kehittivät MatrixCuben. Tämä on pk-yrityksille sopiva yksinkertainen, suoraan käyttöön otettava, kustannustehokas ratkaisu, joka keventää IT-vastaavien taakkaa yksinkertaisella tavalla.

Minkelsin ja Legrandin kehittämässä ratkaisussa yhdistyvät virranjako, jäähdytys, kotelo ja mekaaninen infrastruktuuri. MatrixCube onkin täydellinen ja kompakti palvelinhuone. MatrixCube ei ole tilasta riippuvainen, vaan sen voi asentaa lähes mihin tahansa yrityksen tilaan. Rakennukseen ei tarvita mitään merkittäviä muutoksia. Määrittelemme tarkat tarpeet yhdessä, minkä jälkeen MatrixCube asennetaan nämä tarpeet täyttävään tilaan.

Kuinka se toimii?


MatrixCuben kehittämisessä oli ideana yksinkertaisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Ratkaisu on niin yksinkertainen, että vakiokokoonpanon voi tilata yhdellä tuotenumerolla! Vakiokokoonpanoa voidaan tietenkin laajentaa monenlaisilla lisävarusteilla. Painotamme aina kokoonpanon ja tilausprosessin yksinkertaisuutta!

MicroCube

MicroCube

Pilvilaskennan lisääntyneen käytön vuoksi monet yritykset ovat pienentäneet palvelinhuoneitaan ja siten myös energiakustannuksiaan. Pyörittääkö yrityksenne sisäinen palvelinhuone aikaisempaa vähemmän sovelluksia? Olisiko mielekästä pitää vain liiketoiminnan kannalta välttämättömät tiedot talon sisällä? Siinä tapauksessa on aika siirtyä energiatehokkaisiin, avaimet käteen -periaatteella toimiviin pienkonesaleihin. Onpa yrityksesi tavoitteena optimoitu palvelinhuone tai pieni latenssi eli nopeampi dataan käsiksi pääsy, MiniCube on ihanteellinen ratkaisu. MiniCubessa on kaikki tarvittava täydelliseen konesaliin: kotelo, virta, valvonta ja jäähdytys – kaikki yhdessä kompaktissa järjestelmässä. MiniCube on täysin esimääritetty ja heti käyttövalmis. IT-vastaavanne tulee olemaan kiitollinen!


Edut

 • Luotettava ja kustannustehokas palvelinhuoneiden ratkaisu
 • Rakennuksesta riippumaton ja helposti asennettava
 • Energiatehokkaat kaapit ja telineet yrityksenne IT-infrastruktuurille
 • Todistetusti toimiva tekniikka
 • Heti käyttövalmis ratkaisu, mukaan lukien asennus ja määrittely
MatrixCube

MatrixCube

MatrixCube – käyttövalmis, kustannustehokas ja ammattimainen IT-infrastruktuuriLuotettava IT-ympäristö on yrityksille yhä tärkeämpi. Sillä on ratkaiseva merkitys liiketoiminnan keskeytyksettömän jatkuvuuden ja menestyksen kannalta. Auttaakseen yrityksiä luotettavan IT-ympäristön rakentamisessa Minkels ja Legrand kehittivät MatrixCuben. Yksinkertainen, käyttövalmis ja kustannustehokas ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. MatrixCube helpottaa IT-vastaavien työtä tehokkaasti.

MatrixCuben edut

 • Luotettava ja kustannustehokas palvelinhuoneiden ratkaisu
 • Rakennuksesta riippumaton ja helposti asennettava
 • Energiatehokas suojus yrityksenne IT-infrastruktuurille
 • Todistetusti toimivaa tekniikkaa
 • Heti käyttövalmis ratkaisu, mukaan lukien asennus ja käyttöönotto
 • Asiakaskohtaiset mukautukset mahdollisia