Aller au contenu principal

Legrand-tuotemerkin valikoiman lisäksi meillä on laaja valikoima tuotteita ja järjestelmiä muilta merkeiltä, kuten: Cablofil, RM kabelbaner, Van Geel, Bticino ja Zucchini.

LEGRAND


Legrand-tuotemerkki kattaa kaikki sähköasennus- ja tietoverkkotuotteemme. Legrand on johtava toimija sähkö- ja digitaalisen infrastruktuurin rakentamisen alalla. Konserni toimii maailmanlaajuisilla markkinoilla, ja sillä on toimipisteitä eri puolilla maailmaa.

 

Lue lisää
LEGRAND

CABLOFIL


CABLOFIL on maailman suurin kaapelihyllyjen valmistaja. Cablofil täyttää tiukat mekaaniselle suorituskyvylle asetetut vaatimukset, ja se on nopein ja joustavin järjestelmä asennettavaksi. Tuotesarja kehittyy jatkuvasti ja menestyy erinomaisesti.

Lue lisää
CABLOFIL

RM KABELBANER


RM Kabelbaner-tuotemerkki kattaa tuotevalikoimamme teräksiset kaapelihyllyt, kaapelitiet ja kaapelitikkaat. Nimi tulee entiseltä omistajalta RMIG A/S, jonka toinen nimi on RM Rich. Müller A/S:ltä, joka aloitti kaapeliteiden tuotannon yli 60 vuotta sitten.

RM KABELBANER

VAN GEEL


Van Geel-tuotemerkki kattaa niin teräksiset kuin muoviset kaapelitiet ja tarvikkeet. Jo vuodesta 1950 toiminut Van Geel on nyt osa Legrand-konsernia.

Lue lisää
VAN GEEL

BTICINO


Bticino tarjoaa kattavan valikoiman asennustuotteita, kodin automaatiota ja ovijärjestelmiä. Bticino on yhdistänyt teknologian parhaaseen italialaiseen designiin jo yli 60 vuotta ja tarjoaa maksimaalisesti mukavuutta ja turvallisuutta rakennuksiin.

 

Lue lisää
BTICINO

ZUCCHINI


Zucchini on yksi konsernin asiantuntijamerkkejä, ja se tarjoaa virtalähderatkaisuja, kuten muuntajia ja virtajohtoja. Zucchinin optimoidut ratkaisut takaavat korkean suorituskyvyn ja tuovat asennukseen joustavuutta varmistaen samalla maksimaalisen turvallisuuden.

Lue lisää
ZUCCHINI