Skip to main content
Logo print

Datakeskukset | Legrand Finland

Datakeskukset

Palvelinkeskusten toiminta muuttuu jatkuvasti muun muassa pilvipalvelujen, yhteisten palvelujen ja ympäristövaikutusten myötä. Siksi olemme kehittäneet laajan valikoiman modulaarisia ratkaisuja, jotka sopivat tarpeisiisi. Pienkeskuksista suuriin datakeskuksiin. Varmista verkon jatkuvuus kaikissa olosuhteissa!


Datakeskusmies

Kehitämme luotettavia, tehokkaita ja skaalautuvia tietokeskusinfrastruktuuriratkaisuja

Palvelinkeskuksen tehtävät kehittyvät jatkuvasti pääasiassa pilvipalveluiden, datan kasvun ja IT-kustannusten alenemisen vuoksi. Ajan myötä palvelinkeskusympäristöjen toiminta on lisääntynyt ja muuttunut dynaamisemmaksi. Tämä luo uusia haasteita datakeskusinfrastruktuurin suunnitteluun ja tulevaisuudenkestävyyteen. Palvelinkeskuksen rakentaminen vaatii suurta joustavuutta ja modulaarisuutta. Vain tällä tavalla on mahdollista sopeutua markkinoiden jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Myös hankkeista tulee yhä monimutkaisempia globalisaation lisääntyessä. Asiantuntevan, luotettavan kumppanin tuki- ja muut tukipalvelut ovat siksi välttämättömiä. 

Legrandin, Minkelsin, Zucchinin, modulanin ja Raritanin palkittujen ratkaisujen avulla voit hyötyä kriittisten toimintojen optimaalisesta saatavuudesta. Paikallinen asiantuntijatiimimme suunnittelee ja rakentaa innovatiivisia ratkaisuja, kuten koteloita, jäähdytystä, virtalähdettä, strukturoitua kaapelointia ja pääsynhallintaa yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Yli 30 vuoden kokemuksella ja tuhansilla tyytyväisillä yritysasiakkailla Legrand on luotettava kumppanisi.

Data Center Challenge


Palvelinkeskuksesta on tulossa yhä tärkeämpi jokapäiväisessä elämässämme. Datakeskusten mahdollisimman tehokkaan ja turvallisen toiminnan varmistaminen on jokaisen yrityksen prioriteetti.

Legrand toimittaa kattavia ratkaisuja vastaamaan nykypäivän datakeskusten kasvaviin tarpeisiin lukuisilla innovaatioilla liitettävyyden, fyysisen infrastruktuurin, kaapelinhallinnan, tehon ja jäähdytyksen alalla. Nämä järjestelmät tukevat seuraavan sukupolven teknologioita joustavuudella tulevaa kasvua varten sekä energia- ja asennustehokkuudella yhdistettynä erinomaiseen suunnitteluun. Lue lisää siitä, kuinka Legrand voi auttaa sinua vastaamaan tämän päivän ja huomisen haasteisiin.