Skip to main content
Logo print

Ohjelmistot ja sovellukset | Legrand Finland

Ohjelmistot ja sovellukset

Ohjelmistot
Teemme elämästäsi helpompaa tarjoamalla useita eri ohjelmistoja.
Sovellukset
Löydä älykotisovelluksemme Androidille ja Applelle.
Tuotteiden ohjelmointi
Jos tarvitset apua tuotteidemme ohjelmoinnissa, tutustu verkkokuvastoomme.

Ohjelmistot


Kaapelikanavakonfiguraattori

Konfiguroi kaapelikanavien asennus nopeasti ja tehokkaasti ilman, että mikään kriittinen osio jää huomaamatta.

XL-PRO³ Panel

XL Pro³-paneelit on suunniteltu sähkökaappien suunnittelijoille ja rakentajille. Ohjelman avulla suunnittelet jakelun ja asennat keskuksesi, näet projektisi, lasket asennuksen hinnan ja vastaanotat päivityksiä.

XL Pro³ Calcul

XL Pro³ Calcul on kehitetty asentajille, suunnittelijoille ja huoltohenkilöstölle Sitä voidaan käyttää pienjänniteasennusten suunnitelmalaskelmissa, jolloin käyttäjä saa listan tarvikkeista, joita hän tarvitsee asennukseen. Lopuksi hän voi viedä nämä tiedot XL Pro³- tai DXF-formaattiin.

LCS PRO³

LCS PrO³-ohjelmistoilla valitset tuotteet nopeasti ja helposti. Näet jopa kuvan VDI-kaapista. Se helpottaa myös projektiesi hallintaa: voit syöttää teknisiä tietoja, tehdä tilauksia ja tulostaa asiakirjoja.

Alphasoft for Alpharex³

Rex3-ajastimen ohjelmisto tekee asian helpoksi. Ohjelmoitavissa jopa sekunnin tarkkuudella.

Sovellukset


Home + Control

Sovelluksen avulla ohjaat verkkoon yhdistettyä Valena Life with Netatmo -järjestelmää ja Smarther-termostaattia. Esimerkkejä ominaisuuksista:
Valaistuksen ja lämpötilan ohjaus • Hallitse eri tilanteita, kuten kotiin saapumista, kotoa poistumista, heräämistä ja nukkumaan menoa • Tarkastele kulutusta • Vastaanota ilmoituksia virrankulutuksen ylittyessä sähkökatkojen välttämiseksi • Vastaanota virheilmoituksia.

Netatmo Security

Netatmo-turvasovelluksella teet talostasi entistäkin turvallisemman. Sovellus ohjaa älykästä ovikelloa sekä sisä- ja ulkokameroita ja suojelee omaisuuttasi. Ovi- ja ikkunasensorit antavat ylimääräistä turvaa.

 

Netatmo Energy

Tällä sovelluksella ohjaat kotisi tai mökkisi älykästä lämmitysjärjestelmää ja säästät energiaa. Sovellus ohjaa älytermostaattia ja älykkäitä patteritermostaatteja.

Classe 100 WIFI

Door Entry Classe 100X -sovelluksella hallitset Classe 100X16E:n sisäyksikköä puheluilla, niin paikallisesti kuin etänä. Sovelluksen määrittäminen on yksinkertaista ja BTicino Cloud tekee etäyhteydestä automaattisen ja mahdollisimman turvallisen.

Classe 300 WIFI

Door Entry -sovelluksella Classe 300X13E:n ohjaat videosisäyksikköä puheluilla, niin paikallisesti kuin etänä. Sovelluksen määrittäminen käy nopeasti, ja BTicino Cloudin ansiosta etäyhteys on täysin automatisoitu ja turvallinen.