Skip to main content
Logo print

Keskusvalmistajalle | Legrand Finland

Keskusvalmistajalle

Tältä sivulta löydät valikoiman teollisuuskotelojamme, -komponenttejamme ja johdotustarvikkeitamme.

Henkilö työskentelee tabletilla tehasympäristössä, turvaliivi päällä.

Me haluamme tehdä sinun työstäsi helpompaa.

Laadukkaat tuotteemme ja laaja valikoimamme varmistavat, ettei sinun tarvitse tinkiä ominaisuuksista, toteutuksesta tai suorituskyvystä. Lisäksi saat kaiken yhdestä osoitteesta!

Meiltä saat Suomessa suunniteltujen Ensto-tuotteiden lisäksi globaalin asiantuntijan, Legrandin, ratkaisut.


Enston teollisuuskoteloita

TEOLLISUUSKOTELOT ENSTO CUBO JA ENSTO POLYBOX

Olemme erikoistuneet kotelointiratkaisuihin, jotka on suunniteltu haastaviin ympäristöihin. Vakiotuotevalikoimaamme kuuluu kestomuovi-, polyesteri- ja alumiinikoteloita sekä niiden lisätarvikkeita.

Lukuisissa sovelluksissa käytettävät kotelointiratkaisumme suojaavat elektronisia laitteitasi erilaisilta ulkoisilta vaaratekijöiltä kuten pölyltä, vedeltä, kosteudelta, iskuilta ja ilkivallalta. Tehokkaan suojauksen ja suuren iskunkestävyytensä ansiosta ratkaisumme kestävät haastavia ympäristöjä kaikkein vaativimmillakin toimialoilla.

Ensto liittimet kuormaytkimet ja varokepesät

ENSTO LIITTIMET, KUORMANKYTKIMET JA VAROKEPESÄT

Tarjoamme laadukkaita liittimiä, kuormankytkimiä ja varokepesiä, jotka on suunniteltu ja testattu erilaisiin käyttökohteisiin vaihtelevissa ympäristöissä.

Voit luottaa komponentteihimme, jotka täyttävät alan tiukat standardit varmistaen siten toimintojenne tehokkaan suorituskyvyn ja laadukkuuden.

Meillä on vankka kokemus teollisuuskomponenteista, jotka on suunnattu OEM-teollisuudelle ja keskusvalmistajille.

Legrand-moduulikotelo.

MODUULIKOTELOT PLEXO³ JA PRACTIBOX S

Plexo3-moduulikotelot onnistuvat olemaan samanaikaisesti tilavia sekä kompakteja. Palosuojatusta polystyreenistä tehdyn kotelon sisällä on reilusti tilaa, jotta voit optimoida johdotuksen juuri haluamallasi tavalla. Plexo3-kotelot ovat helppoja ja nopeita asentaa.

Lisäosien avulla rakennat täydellisen kotelon mihin tahansa projektiin. Practibox S –sarja soveltuu mihin tahansa konfiguraatioon, missä tahansa maassa, asennustavasta riippumatta. Practibox S –tuotteet täyttävät luonnollisesti kaikki standardit

Legrand Atlantic-teräskotelo

TERÄSKOTELOT ATLANTIC

Atlantic-teräskotelot sopivat kaikenlaisiin käyttökohteisiin sään- ja iskunkestävyytensä ansiosta. Polyesterimaalattu teräs antaa erinomaisen suojan kemikaaleja ja syöpymistä vastaan. Polyuretaanitiiviste varmistaa säänkestävyyden.

Yksiovinen kotelo täyttää IP66 –luokituksen ja kaksiovinen IP55 –luokituksen. Atlantic-kotelot sopivat erinomaisesti kaupallisiin ja teollisiin kohteisiin. Sen saa myös lasi-ikkunalla ja kattava valikoima lisävarusteita varmistaa, että Atlantic-teräskotelo taipuu jokaiseen tarpeeseen

Tuotekuva

OHJAUSKOJEET OSMOZ

Osmoz-sarjasta löydät 22 mm:n painonapit, kytkimet, merkkivalot sekä kotelot ja kosketuselementit valmiiden kokonaisuuksien lisäksi.

Painonappeja on saatavilla valaistuina tai valaisemattomina sekä jousipalautuksella ja pohjaan jäävinä. Tuotteesta riippuen merkkialoja on saatavilla valkoisena, punaisena, vihreänä, keltaisena ja sinisenä.

Oszmoz-sarjan kytkimet ja merkkivalot kestävät myös kosteaa kuumuutta IEC 60068-2-3- ja IEC 60068-2- 30 –standardien mukaisesti. Koteloita on saatavilla harmaana ja keltaisena

Tuotekuva

JOHDOTUSTARVIKKEET

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi johdotustarvikkeet. Tavalliseen käyttöön soveltuvia johdin- eli nippusiteitä on mustana ja valkoisena. Tarjoamme myös vahvoja UV-suojattuja johdinsiteitä vaativampiin olosuhteisiin.

Johdinholkkiemme kattava valikoima takaa, että sinun ei tarvitse tinkiä suunnitelmistasi. Holkkeja on saatavilla ko’oissa 0,2-50 mm2. Kukin koko on eri värinen. Meiltä saat myös johdinmerkintöjä, numeroja ja kirjaimia, ko’oissa 0,15-5 mm2.

Lisäksi tarjoamme halogeenittomia kaapelikouruja sekä PVC-kaapelikouruja

Tuotekuva

MODUULIKOMPONENTIT

Legrandin TX³-sarja koostuu sähkökeskuksissa käytettävistä moduulikomponenteista kuten johdonsuojakatkaisijoista ja vikavirtasuojakytkimistä. Johdonsuojakatkaisijat ovat saatavana 6kA ja 10kA katkaisukyvyllä.

TX³-sarjaa täydentävät DX³-sarjan pääkytkimet ja vikavirtajohdonsuojakatkaisijat. TX³- sarja on myös yhteensopiva DX³-sarjan lisätarvikkeiden kanssa.

Tuotekuva

JAKORASIAT PLEXO IP55

Polystyreenistä valmistetut Plexo IP55 –kotelot ja jakorasiat kestävät 25 asteen pakkasen ja 40 asteen kuumuuden. Kalvotiivisteet ovat vaihdettavat jokaisella sivulla.

Plexo IP55 –koteloissa on jopa yhdeksän eri kokoa (65x65x40- 360x270x124mm). Merkinnöille on tilaa kannen molemmilla puolilla.

Tuotekuva

LEGRAND-LIITTIMET

Legrand tarjoaa laajan valikoiman liittimiä erilaisiin tarpeisiin. Valikoimasta löydät esimerkiksi suojaamattomia haaroitusliittimiä alustalla, PE/N -kiskot kosketussuojalla sekä Nybloc-jousiliittimet.

Kosketussuojaisilla PE/N kiskoilla on tukirakenne ja suojakuori. Niiden syötöt ovat 16/25 mm2 ja lähdöt 16 mm2. Jousiliittimelliset PE–kiskot on suunniteltu isommille, 6-25/35 mm2 ruuviliittimille ja 1,5-4mm2 ruuviliittimille. Nybloc-jousiliittimet sopivat 2, 3, 5 ja 8 johtimelle sekä 0,75-2,5 mm2 johtimille


Kysy lisää meiltä

Antti Lahti

Aluemyyntipäällikkö
Puh. 040 767 8294
antti.lahti@legrand.com

Jani Åkerlund

Aluepäällikkö
Puh. 050 323 2910
jani.akerlund@legrand.com